Fredag och lördag

I fredags mötte jag upp Amanda och Eira på Miss Clara för att ta lite bilder bara på kul. Vuxenlek kallade jag det för men dom sa att det var snusk…Hursomhelst, vi kom på det ganska sent och mailade Miss Clara bara dagen innan, dom var skitgulliga och lät oss låna ett rum bara sådär :)))

när Amanda sminkades så fick hon ett meddelande om att hon skulle va med i Filip och Fredrik vid 17 så hon blev skitnervös och vi fick ganska brådis

the model and the assistant, makeup artist och allt i allo <3
Har inte börjat på bilderna än, känns som jag springer överallt just nu och jobbar mot deadlines, så egen lek får vänta lite.

i lördags så satte jag mig på kontoret för att redigera bröllop, sen vid 15 mötte jag upp Jonas så åkte vi och hälsade på Cajsa på Weekday där hon hängde hela dagen pga hon precis gjort en tröja för dom. Så duktig.
Sen kollade vi på fotboll (!) åt sushi till middag, gick förbi cavabaren och tillsist till nya lilla hotellbaren där pistonhead hade ett event som jag skulle fota!

det var Leslie Tey som kurerade kvällen, han hade med 3 andra artister som uppträdde och kvällen avslutades med att han framförde några låtar

alla tjejer bah <3 <3 <3

Lyssnat på hela hans album Vilja & Tålamod tusen gånger sen i lördags, all musik blir så mkt bättre efter att en sett artisten live, och tvärtom såklart.

Leave a comment