Gucci och falukorv

Gillar ju det här att pilla bort orginaletiketter och sätta dit egna, speciellt flaskor är kul, vet ej varför, kanske för det ser lite pro ut direkt hehe. Men på julafton ville jag ge lite öl till mina 2 bröder, en gillar gucci och en gillar falukorv och basket så jag designade efter intresse :)))

ser ni att det isch är gucci texten fast det står Hugo?
De är ganska olika mina bröder men väldigt fina mot varandra <3

falukorv och basket etiketterna. Jacob äter falukorv flera dagar i veckan och spelar basket ungefär lika mycket, funderade på om jag skulle skriva “livet” istället för bärs

gucci guy

Att leka med sånt här är så kul och folk blir alltid så glada för en har tänkt till + de får ngt som inte finns att köpa i någon affär. Verkligen ett presenttips, alltså inte öl utan egendesignade etiketter. Vet att jag sagt det förr men tål att upprepas!

Comments

 1. Lise

  Kan du berätta mer om vad för skrivare och skrivarpapper du använder? Jag är helt okej på photoshop och skulle gärna vilja göra sånthär! Men vet liksom inte var jag ska börja. Måste man köpa en svindyr skrivare? Osv

  1. Beata Cervin

   nej absolut inte! detta är en helt vanlig!

  2. Beata Cervin

   haha oj såg att du hade mer frågor, ja använder vanligt papper typ 120 g till 200g köpt på typ office depot eller konstnärshandlar, tar alltid olika, ja har en billig canon skrivare som är flera år gammal, funkar super! alla skrivare idag är typ bra :)

Leave a comment