Instaview och Helsingborg artweek

Måndag igen! Helgerna är alltid alldeles för korta, 2 dagar vs 5 veckodagar är egentligen lite orimligt.
Tänkte visa två saker jag varit med på/i på sistone. Först blev jag intervjuad av Instaview. Herregud vad svårt det är med intervjuer! Fick verkligen mer respekt för alla jag intervjuar hela tiden, det är ju skitknepigt att komma på vettiga svar.

Vet inte om jag lyckades make any sense men jag försökte. Bilderna har han valt och satt ihop själv tycker det blev tjusigt (jahapp så är en numera en person som använder ord som “tjusigt”) 

Intervjun kan ni läsa här och min instagram profil finns här.

Nästa grej som hänt är att när jag var i Milano blev jag tillfrågad om att vara med på Helsingborgs konstsafari. Jag och 30 andra konstnärer fick verk utplacerade på olika busstationer i skånetrafiken i lördags så den som hittade verket fick ta med det hem. Kul idé! Plus att tjejen som hittade mitt taggade så jag fick se vem den hamnade hos! så kul! 

jag skickade några bilder jag hade på datorn från Milano och sen valde de den här. Så kul, tycker det blev skitfint. Här är de som anordnade det roliga initiativet.

Nu ska jag ut och promenera i regnet med hunden som ligger och vaktar dörren så han inte ska missa om jag går ut!

Comments

 1. Wilda

  Så otroligt fint Beata! Åh din kreativitet borde lyftas överallt hela tiden – vilken superkraft!

  1. Beata Cervin

   du är bäst <3

 2. ebba

  så kul!

 3. Rebecca

  nej vad roligt intiativ!

 4. Malin

  vad kul att få läsa intervjun med dig! :) jag älskar det där gamlebyporträttet som du också har här på bloggens header. jag såg också att du svarat att du sålt några prints via insta, och då kom jag på att jag mejlat dig om att köpa ett print, det är nog någon månad sedan, men jag har inte fått något svar. vet du om du har fått mitt mejl? jag är rädd att det har hamnat i skräpposten. kram

Leave a comment