Janice, Ji och Marlene

I fredags efter att jag fotat på ett slott ute i Näsbypark hela dagen skyndade jag mig till mitt kontor för att lämna all utrustning sen hoppade jag på 4ans buss för att åka till Trädgården där Marlene, Ji och Janice skulle spela. I förra veckan släppte Ji och Janice en cover på Efwa Attlings låt “Två Av Oss” och de skulle spela den live för första gången nu i fredags. Inför det ville Acne att jag skulle intervjua dom 2 till en behind the scenes video vilket vi gjorde mellan soundcheck och spelning. Gud vad svårt det var att intervjua för film, jag fick ju inte skratta eller ge någon som helst respons bara fråga och lyssna haha.

Ji har valt bort scenen i flera år men nu på sistone har hon stått på den hela tre gånger! Så cool att hon lyckas erövra sin scenskräck. Hon och Marlene har ju 2 låtar ihop så de började med att köra dom!

gulligaste bästisarna

sen kom Janice in och körde 2 låtar. Den kvinnan, alla hårstrån på kroppen reser sig när hon börjar sjunga. Var glad men ville bara gråta pga så vackert.

+ att hon är så himla fin person och skitrolig

MAGI

Sen avslutades konserten med att Ji och Janice tillsammans framförde deras cover som är producerad av Ji

det var så galet mycket folk, tur att jag kom tidigt

jävla gullos

+ toppenväder, 25 grader och sol, trädgården en fredag men världens bästa konsert, så bra <3 Önskar bara den var lite längre! Lyssna på låten här nedan. Tänk att de tagit en 80-tals hit som fortfarande håller och gjort den faktiskt liiiite bättre.

 

Leave a comment