Jobb och sånt på sistone

Alla mina dagar ser verkligen olika ut just nu, eller de innehåller ju lite samma saker men på olika sätt. Lite såhär har det sett ut på sistone.

_60A3105

igår morse hämtade Sophie mig hemma så åkte vi ut till skogen för att fota lite stilleben till deras hemsida

_60A3106

fota, snacka killar och dricka kaffe i skogen, en väldigt bra förmiddag.

_60A3021

och häromdagen efter att jag jobbat hemma + varit hos psykologen åkte jag och hämtade mina favvisar på dagis <3

_60A3025

en som är helt slukad av tv:n och en som håller på att få tänder och bara dregglade <3
När deras mamma kom hem åkte jag till söder för att se Emelies nya lägenhet och dricka rödvin med henne och hennes kollega Ellika. De jobbar med så mycket kul hela tiden, de har bla satans demokrati och Britney pjäsen och sen den där moln föreställningen jag var på för en månad sedan så träffat dom i jobbet mycket därför kändes det kul att bara dricka vin och snacka skit en kväll.

060A0785

sen har jag fotat en fest

_60A3205

och varit med på en intervju med White Lies som spelade på debaser igår, så att jag kunde fota dom efter.

Annars håller jag på att fota massa bilder som ska illustrera olika citat så det är nog det som tar upp den största delen av min tankeverksamhet just nu. Det är as-svårt, men kul. Var nog mycket mer jobb än ja trodde.
Sen är det massa porträtt jobb just nu, blev liksom fotograf igen efter min utbildning, vet ej hur det gick till. Eller nu är det mer idéen + bilden jag ska ge.

_60A3164

så svårt det är vad en ska jobba med, just nu bara frilansar jag omkring. Jag gillar det men det är ju osäkert med, oftast får jag jobben bara någon dag innan och jag har svårt att planera tiden, det är ju saker en lär sig men shit vad mycket mer en jobbar än vad en tror. Ibland vore det skönt med ett jobb där en går hem och är ledig men hade ju blivit tokig där med. Gillar ju friheten.

Leave a comment