Kaferang

I fredags var jag ganska trött efter att ha sovit alldeles för lite eftersom jag behövde leverera ett jobb och sen skulle upp och jobba igen men en fredag är ändå en fredag och var sugen på att göra något. Så jag och Mattias bestämde oss för att gå till Kaferang på Skånegatan, det är egentligen inget kvällsställe utan serverar sista maten 1930 vilket var ganska perfekt för två trötta typer.

Hur himla fint är det inte där? De har frukost, brunch, lunch ,middag ,fika, drinkar, de har allt men är inte öppet hela natten

hehe vi var där vid strax innan 19, märktes att det var en dryg timme kvar till stängning och att folk ville vara någonstans där det var öppet längre. Gillar att jag undrade innan om vi skulle få plats pga fredag 

det fanns ju så mycket plats att en fick beslutsångest. Så fredagkväll på kaferang = tomt, lördag dag däremot har vi försökt gå dit men då var det så knökfullt att folk väntade utanför ytterdörren. Sjuk kontrast.

jag hade fått 1,5 jobbgrejer så ville ha processo + vill alltid ha det, Mattias tog rött

“blablabla, blablabla” säger han här

maten känns mest lunchig, de har sallader, soppor och sandwiches, jag tog en räksallad med quionoa som var megagod men ibland är jag sugen på varm mat just till middag och tål ju ej mackor (soppor kan kännas lite tråkiga utan bröd + tröttnar fort på soppa, samma sak/smak hela tiden ju, som en soppa!?)

Han tog en Reuben sandwich och var helnöjd!
Kaferang är öppet 8-20 och känns mest som ett fika/brunch/lunch ställe, finns numera på 2 locations, Skånegatan 81 vid Nytorget och Gamla Brogatan i city. Så himla fint där, kommer lätt gå tillbaka men kanske på dagtid då!

 

Comments

  1. rebecca

    ser ut som ett fantastiskt ställe!

Leave a comment