Konstfacks julmarknad och en rosa mössa

I söndags morse lämnade jag Harry hemma :(( och tog tunnelbanan till Telefonplan för att gå på Konstfacks julmarknad med dessa två :)))

Svava och Sima!

vi hade sett uppdateringarna på Facebook dagen innan vilka enorma köer det var så vi försökte vara där tidigt, en halvtimme efter öppning var det inte så mycket folk

jag var på posterjakt till min tavelvägg, fanns så många fina, att bestämma sig var i princip omöjligt. Ångrar att jag inte köpte den med burgarna nu…

Måste vara sveriges populäraste marknad?

hade sett dessa på insta dagen innan, var tvungen att gå och klämma. Hon som sålde sa att hon sålt kanske 50, jag förväntade mig mer ändå

så fina vaser

och den mysiga mattan!!!

ledsna smileys

ljus helt i ljus

posters posters posters, det är flera som jag önskar ja köpt. Sen har beckmans marknad i helgen och färgfabriken finns ju och den på scandic malmen… Tänkte att det var perfekt att köpa nu men blir ju även helt omöjligt att bestämma sig!

Svava köpte ett smycke till sin syster från systerns kille, Sima köpte en jättefin ljusstake och jag köpte en POSTER! Surprise. 

Den här fina blev det! Av Manne Jalilian, megafin Josef Frank inspirerad. Så nöjd.

sen åkte jag hem och lämnade min poster och hämtade min hund

och tog tunnelbanan till gullmars för att möta upp gullet Lina. Vi fotade ju fi-grejerna ihop och när vi fotade hade mössan inte kommit än, den kom i fredags så i söndags fick hon snällt ta på sig den och ställa upp som modell!

<3 reunited Lina <3 Harry

Slut på söndag!

Comments

  1. Daniella

    synd att allting roligt som händer alltid är i sthlm! :((

  2. Ellen

    sofis emojis <3 så ledsen att jag inte kunde gå på julmarknaden, trots att jag ändå var i stockholm för en gångs skull. ser ut som att den var himla mysig!

Leave a comment