Monthly Makers adventskalender: Pakets-piff!

060A8726

I den här luckan av adventskalendern har jag gjort lite saker som kan piffa upp paketen, olika taggar och rosetter. Det en behöver är färgglatt papper, lim, sax och en papperskniv!

060A7755

rosetten görs av 3 delar papper, delen längst ned viks ihop i ändarna och limmas, sen fäster en mitten delen ovanpå och runt det hela fästs den lilla pluttiga delen

060A7756

så blir det såhär!

060A8728

och såhär

rosett

här är en mall som kan användas om ni vill skriva ut

060A8724

sen kan en även göra olika tags att fästa på paketen, jag valde diamanter men det finns ju hur mkt som helst som en kan göra

060A8730

och såhär blev dom

diamond

och här är en till mall om ni vill använda!

Gårdagens lucka hittar ni hos Jess och imorgon är det tema-släpp hos Alicia och i luckan efter det finner ni Elsas projekt!

Har du provat att följa någon av våra instruktioner, eller har du ett eget DIY-projekt, recept eller kul tips du vill dela med dig av? Kommentera med en länk eller maila info@monthlymakers.com så lyfter vi det på Facebooksidan och i våra bloggar!
Använd gärna #MonthlyMakersJul på Instagram och i andra sociala medier och följ oss på Facebook för att hänga med i lucköppningen! Vi som håller i Monthly Makers adventskalender är AgnesAliciaAnna MaríaAnnicaBeatriceElsaEmelieJessica, Jess, MikaelaSandra och jag.

Comments

 1. […] Beata bjöd på paketpiff […]

 2. Jessica

  Så fint!! Älskar diamanterna. <3

 3. Mikaela

  Så fina!!

 4. Daniella Caspian

  men wow!!!

 5. Louie

  Underbart!

 6. Alicia

  Såå fina rosetter!!

Leave a comment