Monthly Makers – Avtryck

Till den här omgången av MM hade jag massa ideér men inget riktigt blev som jag ville, Januari har varit så stressigt så häromdagen när jag var ute och gick bah ” men avtryck, det kan ju vara intryck av saker en upplevt, jag gör en skrivbok” Hehe, så från stämplar, lerskålar och annat slutade den här utmaningen i två skrivböcker!

060A0188

jag använde hårt papp till omslaget, designade det i photoshop och skrev ut på båda sidorna, sen använde jag guldfärg och kladdade på den ena

anteckn

sidorna i är vanliga a4 sidor som jag vikt på hälften, gjort ett hål i mitten där uppe och ett där nere och sen använt guldtråd för att binda. Det finns så många sätt att binda notebooks, googla bara notebook diy så får du upp massa!

När en vikt alla a4 sidor är det lätt att det blir lite ojämnt och att den hårda utsidan inte täcker allt, då tog jag bara en linjal och en papperskniv och skar bort det som var ojämnt så blev det jämt och fint!

060A0196

Så nu har jag 2 skrivböcker till skolis!

Monthly Makers är alltså en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2016 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I januari är temat avtryck och Beatrice är värd. Kommentera detta inlägg  med en länk till ditt bidrag för att vara med.

Vi som driver monthly makers är som vanligt höll jag på att skriva men det är det ju inte alls vi har ju tre nya tjejer hehe, men iaf det är Alicia, Annica, Anna María, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, Ruth, Sandra, StinaWilda och jag.

Du hittar oss på facebook, instagram, pinterest och på monthlymakers.com

Comments

 1. Form&Känsla

  Mycket snygga!

 2. Julia

  Men va fina färger! Så mycket lättare att motivera sig att ta anteckningar på föreläsningar med dem i väskan!

 3. Wilda

  Underbara! Blir harmonisk bara av att titta på dem så i dessa borde det ju kunna skrivas massor av bra saker! Inspirerande!

 4. Ruth | HungryHeart.se

  Grymt snygga! Älskar de där skira, ljusa färgerna!

 5. Jessica

  GUUUD VILKA SNYGGA!!

 6. Beatrice

  Alltså jaaa <3 Så fint! Gillar faktiskt den med färgskalan bäst, men det beror nog på att jag definitivt är en silver-tjej snarare än guld-tjej ;) Fin tolkning!!!!

 7. Vicky

  du är bäst på dessa färgskalor <3

 8. Mikaela

  Så jäkla fina! Den med guld alltså <3 Och det är så fint med pastellfärger alltså, måste börja jobba mer med det pga så fint!

 9. Alicia

  Näää vad fina!! Och fint symboliskt att du ska göra avtryck i böckerna senare. Så goa peppiga vårfärger också <3

 10. Anna María

  Fina Beata! Älskar gradienterna <3

 11. Sandra

  Den guldiga! Så jävla snygg och jag kan lätt tänka mig att den svävar runt på pinterest med ett peppigt citat på framsidan ;)

  1. beata cervin

   haha gull! <3

Leave a comment