Monthly makers – juni

Den här månadens tema var ju som sagt mönster, så sjukt kul men så svårt eftersom det fanns/finns så enormt mycket att göra! Jag gjorde ju kuvert för någon vecka sedan och sen när jag var inne på tgr häromdagen så såg jag kuvertmallar för en 10a, 5 st, så jag slog till och tänkte att jag skulle göra lite roligare kuvert, på sommaren passar det dessutom sjukt bra att skriva brev för då har en äntligen tid. Tycker iallafall att det är så himla fint med marmorering, så jag tog fram det som behövs för det, nämligen tapetklister, en balja, bläck i olika färger och pappersark. Sen började jag exprimentera, och när papprena legat i solen och torkat, la jag in dem i scanern, fixade till dem lite, sen skrev jag ut lite olika a4 och vek kuvert av dem! Enkelt!

marble3

hade inte svart bläck så gjorde bara en av bilderna svartvita i datorn

_MG_7102

hade 2 olika röda färger och 1 blå, sen en gul men den använde jag knappt

marble

_MG_7101
marble2

och den här sista har jag bara geggat bläck och vatten, gillar hur fint det kan bli av slumpen.

Värd för temat denna månad är Sandra och ni kan från och med idag lämna era bidrag i det här inlägget. Sen i slutet av månaden kommer hon sammanställa allt i ett stort inlägg så vi kan se vad alla gjort!

Vi som drog igång Monthly Makers är, AgnesAliciaAnnica, AnnamariaBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag! Sen finns vi även på facebook och vill ni lägga på det ni gjort på instagram får ni gärna tagga med #monthlymakers

Här finns en bra beskrivning på hur en marmorerar och här finns recept på tapetklister!

 

Comments

 1. Alicia

  Skitsnyggt! Vad kul att en kan marmorera med tapetklister – jag visste inte att det var så enkelt. Tycker också om enhetligheten (haha, är det ett ord?) i ditt skapande – allt passar ihop på något vis.

 2. Jessica

  Så fantastiskt vackra!

 3. My

  Vad fint det blev! Vill också testa detta någon gång <3

 4. Sandra

  Varje månad blir jag så jäkla överraskad över vad du hittar på för något genialt. Du är så grym!

  1. beata

   tack sandra

 5. Mikaela

  Åh så fina! Jag vill typ skriva handskrivna brev nu och skicka i såna fina kuvert!

 6. dani

  Tycker detta är så roligt varje månad! Väntar på att jag ska ha råd att göra något. Eller råd med något som blir något bra iallafall haha.

Leave a comment