Monthly makers – Lera

Den här månaden var det alltså lera som var materialet för Montlhy makers. Shit vad svårt det var att behärska. Har sådan respekt för folk som arbetar med det. Herregud. Jag har arbetat pyttelite med cernitlera tidigare och gjort smycken, därför tänkte jag att det var kul att testa lufttorkande lera, så det gjorde jag.

bowl

jag testade att tillverka en skål, som jag sedan målade vit och använde ett speciellt slags lim att fästa konfetti med. I den kan man ju ha godis och annat viktigt, tycker att det är en partyskål.

_MG_4488

sen tänkte jag att “ljushållare kan väl inte vara så svårt”

_MG_4490-copy

men tji fick jag, sjukt svårt, allt blir snett och buckligt och gud vet vad

_MG_4490

men nu har man testat lera också, och fått reda på att det inte alls är så lätt som det ser ut!

För att se alla bidrag och för att länka sitt eget kommenterar man det här inlägget hos AnnaMaria som sedan kommer sammanställa allt och för att kika in hos de andra medlemmarna i monthly makers crewet för att se vad de hittat på så är deras adresser: Agnes, Alicia, Annica, Beatrice, Elsa, Emelie, Jess, Jessica, Mikaela och Sandra

Nästa tema kommer ut den 10e april!

Comments

 1. Jess

  Älskar formen och färgen på ljushållaren, så fint!

 2. Jessica

  Ååh konfettiskål! Känns som att vara på konsert, fast i skålform! Och lera är svårt, när en lyckas släta ut det på ett ställe blire buckligt på ett annat, men jag tycker du gjort ett grymt jobb! Så fint ju!

 3. […] Vajb, Ida, Elsa, Beatrice, Jess, Wilda, Borgmästaren, Tyg och otyg, Maria Ho, Hedvig, Thezze, Beata, Frida, Ethel, Anna […]

 4. Anna María

  Känns ju som att alla människor behöver en partyskål i sitt hem, fin! Tycker att ljushållaren blev superfin.

 5. Alicia

  Jag ser inte heller att ljushållaren skulle vara sned, ser väldigt jämnt och fint ut! Även kul idé! Står den stadigt eller känns den för lätt liksom? Även rolig skål!

 6. Mikaela

  Verkligen en partyskål! Snyggt! Jag gillar ljushållaren med, det gör inget om det är lite snett och buckligt, fast jag tycker inte att det syns på bild i alla fall :)

Leave a comment