Monthly makers – ljus

Grejen med Monthly Makers är ju att det ska vara kul och uppmuntra till att skapa. Alla är så himla duktiga och gör så fina och avancerade grejer att jag hade lite panik ang vad jag skulle göra, ibland har en ju inte tid och då blir det inte heller kul, att stressa fram något blir väl oftast ej så bra. Därför gjorde jag en superenkel grej den här månaden, bara något som är kul och jag var sugen på, det är ju det som är det viktiga (bra att jag måste påminna mig själv om det när jag var med och startade MM, hehe) Men jag tror att många lätt glömmer, jag själv med ju.

Nog om det! Nu ska jag visa vad jag gjorde!

060A7814

hade massa gulliga katter hemma

060A7816

och tårtljus pga det är alltid bra att ha (allt som har med kalas att göra är alltid bra att ha så försöker ha sånt hemma)

060A7827

sen limmade jag fast glitter på katterna, spikade hål i deras ryggar och tryckte ned ljushållarna + ljusen, tada! Världens gulligaste tårtljus om jag får säga det själv. Eller bara vanliga ljus. De kan ju stå för sig själva men en tårta är alltid gott…

060A7830

Det var det! Den här månaden är det alltså Agnes och hennes bebis Ines som är värdar, och här är inlägget du ska länka ditt bidrag i + kolla in hur himla fint hon tolkat temat!

Vi som ligger bakom Monthly Makers är som vanligt : AgnesAliciaAnnicaAnnaMariaBeatriceElsaEmelieJess, Jessica, MikaelaSandra och så jag

Glöm inte att följa Monthly Makers på instagram och facebook

Comments

 1. Alicia

  Jag tycker de är underbara! Inga mer tårtljus för mig, bara djurljus!

 2. Louie

  Jättesöta! :)

 3. Form&Känsla

  Så söta, och tuffa samtidigt när de bär runt på sina små ljus! Skulle vilja fylla ett bord med sådana här små ljus/Linda

 4. Louise

  Åh så söta! Vilken rolig idé, jag är med i monthly makers för första gången nu och den här gången hade jag jättemånga idéer och mycket inspiration men jag känner igen det där med prestationsångesten. Det är bra att du skriver om det tycker jag, för det är ju meningen att det ska vara kul och inte bara ett måste som blir stressande. Jag tyckte du löste det super bra i alla fall!

 5. […] till ljusinlägget! Hurra vad ni är bra ☼ Nu till allt ni hittat på den här månadens tema: Beata gjorde sötsöta ljusdjur. Perfekt till tårtan eller allmänna […]

 6. Mikaela

  ÅH så fantastiska partykatter, vill ha dom på min tårta när jag fyller år <3 Och JA på att det ska vara kul, jag får också påminna mig ibland. Och håller med Sandra om att jag får prestationsångest ibland över hur kreativa och lekfulla dina grejer är!

 7. Pernilla

  Så häftig idé!! Och de blev superfina :)

 8. Sandra

  Och jag får ibland lite prestationsångest över att din kreativitet är så konstnärlig och briljant! Superfina partykatter!

Leave a comment