Monthly Makers – METALL

Månadens tema i MM har ju varit metall, jag tänkte på massa olika saker att göra men har känt mig så himla låg senaste tiden att energin inte riktigt räckte till till något storslaget, därför fick det bli något enkelt, kul och som ändå kändes lite passande nu inför julen, nämligen presentdekorationer i form av fjädrar. Sen behöver en ju inte göra fjädrar men jag tycker att det är fint och sen behöver en ju inte heller ha dem på paket, en kan göra typ girlanger eller något av dem. 

_60A4262
_60A4266

Jag skar ut massa olika fjäderfigurer i lite hårdare papper och målade dem sedan med metallic guld färg, har ett lager kvar att måla ser jag men satt i mörkret igår och då syntes det ej :)

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2016 lanserar vi tolv gemensamma månadstemanför dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I oktober är temat METALL och Wilda är värd. Kommentera detta inlägg med en länk till ditt bidrag för att vara med senast den 28 november. Efter det sätter Wilda ihop ett inlägg med allt vi gjort.

Vi som driver Monthly Makers är AliciaAnna María, Annica, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, RuthSandra, StinaWilda och jag.

Du hittar oss på facebook, instagram, pinterest och på monthlymakers.com

Comments

 1. Mary Sane

  Fjädrar är bäst! Går ha till allt. Bordsdukningar tex! :) Kommer att bli storslagna paket med de där gyllene konstverken.

 2. […] fixade en ampelvas i guld och Beata färgade pappersfjädrar […]

 3. Jessica Andersdotter

  Perfekta fjädersilhuetter????

 4. Wilda

  Lekfullt!

 5. Mikaela

  Superfint att få ett paket med fjädrar på ju!

Leave a comment