Monthly Makers : Miniatyr

Den här månadens tema var som ni kanske läst i de andra tjejernas bloggar, miniatyr. Värdinnan för månaden var Wilda och hennes bidrag (vilket även är inlägget ni ska länka erat bidrag i) finns här!
Jag har haft ganska så jättemycket i skolan den här månaden och sen har vi ju varit i London precis på klassresa (kom hem igår kväll) Så har inte haft så mycket tid men jag tycker huvudsaken är att en gör något, det behöver inte vara superavancerat!

060A3779

mitt bidrag blev ett par mini-enhörnings-örhängen! Jag hittade små söta plastenhörningar för några veckor sedan och tänkte att jag nog skulle få användning för dem någon gång. (Tänkte att det skulle se ut lite som karusellhästar med stången på ryggen)

060A3781

superenkelt pyssel, det här var allt som behövdes!

060A3785

Senaste inlämningsdagen är 28e mars! Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2016 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån.
Följ oss på Facebook eller Instagram för att inte missa något. För dig som vill dela dina kreativa tankar med andra finns gruppen We are Monthly Makers
Vi som driver Monthly Makers är AliciaAnna MaríaAnnicaBeatriceElsa,
JessicaMikaelaRuthSandraStina , Wilda och jag!

Glöm nu inte att kommentera till bidrag inne hos Wilda!

Comments

 1. Sofie

  Men åå gulliga!! <3

 2. Anna María

  Vem vill inte ha enhörningar i öronen liksom! Älskar’t!

 3. Alicia

  Men alltsååå lägg av! De där borde du ju ha jämt ^^

 4. […] Beata gjorde örhängen av storslagna små enhörningar. […]

 5. Louie

  Så himla söta!

 6. Wilda

  Supersöta örhängen ju! Gillar också hjärt-dekorationen!

 7. Ronette

  Åh vilka fina! Superfin idé.

 8. Mikaela

  Så sjukt gulliga!

 9. alex

  haha sjukt golliga örhängen

 10. Ruth | HungryHeart.se

  Åh, men gud så söta!!!! <3

 11. Hannah

  det är jämt så fint att kika in här, älskar att besöka din bubbelgumsrosa härliga värld! jag har nyss fått nys om monthly makers och vill utmana min kreativitet och blev nu så pepp på att delta denna månad! tack <3

Leave a comment