Monthly Makers – November

Nu i november är det Wilda som är värd och temat den här gången är METALL! Först tänkte jag att det lät supersvårt men sen började jag scrolla omkring på pinterest och blev pepp. Det behöver inte vara så komplicerat bara för att det är ett hårt material, det finns tex metall sprayfärg, metall- tejp, olika papper i metallfärger osv, en behöver inte använda just det där stenhårda materialet. Fake it til you make it.

metal

Jag har själv ingen aning om vad jag ska hitta på den här månaden. Tycker som sagt att metall känns så mäktigt, är ej van att jobba i hårda material, men skulle gärna vilja. Antigen går jag all in och gör med metall eller fejkar, vi får se. Det här bordet kändes ju inte så komplicerat, sen vore det ganska drömmigt att göra en sån här bokhylla, eller en sån här lampa. Får se vad jag gör, fortsätter scrolla.

Håll utkik på Wildas  blogg den 20 november, när hennes bidrag dyker upp kommenterar du inlägget med en länk till ditt eget. Senast den 28 november behöver hon ditt bidrag.
Mer Monthly Makers hittar du på FacebooksidanInstagramPinterest och i inspirationsgruppen.

Vi som driver Monthly Makers är AliciaAnna María, Annica, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, RuthSandra, StinaWilda och jag! Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!

 

Comments

 1. Wilda

  Jag tyckte också att det kändes tungt, men tog chansen att leka lite och är nog rätt nöjd ändå. :) Så mycket grejer det finns att göra egentligen. Pinterest är ju inspirationsbomben deluxe!

 2. Mikaela Puranen

  Åh jag har ju faktiskt såna där ben som på sista bordet som jag tänkt göra något av, kanske ska använda dem den här månaden! :)

 3. Emilia

  haha älskar att alla jag sett har tänkt samma och sen gått in på Pinterest och ångrat sig ?

 4. Daniella

  Vad roligt att ni fortfarande håller på med monthly makers!

 5. chrissy

  helvete vad snygga krukor!? de med metallrand speciellt. en sån borde man ändå försöka sig på att få till. är verkligen inte diy:ig av mig, men peppas ändå jättemycket av monthly makers och tycker det är ett så fint initiativ! eloge till er!

 6. Anna María

  Kände faktiskt lite samma på det här temat. Men ju mer jag scrollar Pinterest desto mer pepp känns det! Kul!

  1. Beata Cervin

   ja det känns inte så omöjligt längre!

Leave a comment