Monthly Makers – PÄRLOR

Månadens tema av Monthly Makers var ju pärlor och värdinnan var/är Mikaela! Pärlor är ju något som en kan göra så himla mycket med, jag tänkte länge göra ett par örhängen jag sett på pinterest men hittade aldrig några bra pärlor till det så det fick bli en sak jag faktiskt behövde, nämligen en nyckelring till extranyckeln.

060A8232

Jag använde mig av träpärlor, en nyckelrings-ring, träfärg och ett snöre. Superenkelt och går väldigt fort att göra. Pärlorna kan en ju dekorera hur en vill, eller inte alls, tycker träpärlor i sig är väldigt fint.

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2016 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I augusti är temat PÄRLOR och Mikaela är värd. Kommentera detta inlägg med en länk till ditt bidrag för att vara med senast den 28 augusti. Efter det sätter Mikaela ihop ett inlägg med allt vi skapat.

pe

Vi som driver Monthly Makers är Alicia, Annica, AnnaMaria, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, Ruth, Sandra, StinaWilda och jag.

Du hittar oss på facebook, instagram, pinterest och på monthlymakers.com

Comments

 1. sara

  så fint bea!

 2. Jessica

  SÅÅ himla dina färger <3

 3. rebecca

  åh vad fin!

 4. Beatrice

  Så fin i all sin enkelhet! Skönt med nyckelring också, är alldeles för dålig på att ha såna.

 5. Ruth | HungryHeart.se

  Superfint och härligt pastelligt!

 6. Mikaela

  Jag funderade också på att göra en sån här, tycker det är sååå fint! Och pastellfärgerna känns ju som ett givet val för dig!

 7. Toppenfint, älskar färgerna – så himla fina tillsammans!

 8. Wilda

  Så mycket DU! <3

 9. Alicia

  Fint! Och tusen gånger enklare att hitta i djupet av väskan! Älskar din bubbelgumsfärgskala, de där pastellerna gör sig så bra med det trärena.

Leave a comment