Monthly makers: SAGA

Då är det den 21:a igen och det är dags att visa vad jag gjort på månadens tema Saga! Men du har fortfarande flera dagar kvar att skapa om du inte redan gjort det! :)))

060A1801

Efter flängande på landet och med bröllopsfotograferingar och med en del andra påbörjade ideér fick det bli ett kaninhuvud i papper! Jag gillar ju att vika och skära i papper och efter ganska mycket testande att göra enhörninghuvud (Såå svårt! nästa projekt;)) så hittade jag en instruktion hur en gör ett sånt här kaninhuvud!
Älskar folk som delar med sig av sådant sen tycker jag en lär sig så himla mycket av att först härma tekniker för att sedan förstå själv hur en gör och kunna hitta på egna nya saker!
Här finns mallen hur en gör sen kan en ju välja papper och storlek och hur en pimpar själv!

060A1800

tänker nog försöka göra andra små djur och sätta upp på väggen bredvid

060A1804

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2016 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. I juli är temat SAGA och Jessica är värd. Kommentera detta inlägg med en länk till ditt bidrag för att vara med senast den 28 juli. Efter det sätter Jessica ihop ett inlägg med allt som skapats! Pepp!!

Vi som driver Monthly Makers är Alicia, Annica, AnnaMaria, Beatrice, Elsa, Jessica, Mikaela, Ruth, Sandra, StinaWilda och jag.

Du hittar oss på facebook, instagram, pinterest och på monthlymakers.com

Spara

Comments

 1. Julia

  Nej så enkel och snygg! Passar perfekt där ju!

 2. louice

  Så himla fin!

 3. Wilda

  Så läckert! Enhörningshuvud låter ju fantastiskt och det ser ut som att du har stark potential för det så snygg som kaninen blev!

 4. Danni

  Jag tror att jag ska våga vara med nästa gång, även om jag är hur okreativ som helst!

 5. Sandra

  Så jäkla söt! Har sett en liknande med en flamingo som jag blev sugen att ha på väggen :D

 6. Jessica

  MEN NÄE VAD FIN och så perfekt färg och sagolikt och åhh!!!

 7. Mikaela

  Kaniner är ju perfekta sagodjur! Älskar den rosa färgen och så impad av alla som kan göra sådana här saker! Att vika papper är min absolut sämsta kreativa gren!

 8. Alicia

  Men guud vad vacker Beata! Älskar den starka färgen kombinerad med de enkla linjerna. Blir så effektfullt! Och harar/kaniner är ju världen bästa djur (förutom kor, igelkottar, ekorrar mfl – okej jag gillar alla djur) och perfekta huvudrollsinnehavare i en saga! Svinfint!!

Leave a comment