Monthly Makers

Ok! Häromdagen blev jag inbjuden av 11 st blogg queens att vara med i en grupp under 2015 som testar på olika sätt att hålla igång/utmana sin kreativitet och helt enkelt inriktar sig på att skapa i alla dess former! Monthly makers kallar vi oss och om du är pepp på att vara en del av detta och vara med och skapa något nytt för att utmana dig själv varje månad så har du kommit helt rätt!

monthly-makers-startbild-1024x683

Ok såhär går det alltså till, vi är 12 i gruppen och året har ju 12 månader, perfekt. Det betyder att en bloggare får vara värd för en månad var. Den 10e släpps temat/utmaningen hos värdbloggaren  vad månadens projekt blir. Då förklaras/presenteras temat mer utförligt. Sen har man ungefär 2 veckor på sig att tänka/knåpa/skapa. Den 25e varje månad visar nämligen värden upp vad hon åstakommit, då kan man kommentera det inlägget med en länk till sig egen skapelse(#monthlymakers). Så enkelt är det alltså att deltaga, inga direkta regler, ingen press, det finns inga fel eller rätt, fokus är på att skapa och ha kul!

Känner du att det här låter som något för dig så ha koll på den 10e samt den 25e varje månad, och sen självklart den här bloggmaffian som styr och ställer kring projektet! Emelie, Sandra, Elsa, Jessica, Mikaela, Beatrice, JessicaAliciaAnna Maria, Annica, Agnes och moi!

Dagens värd är Emelie så kika in där under dagen om du är nyfiken på månadens tema!

Här finns monthly makers på facebook om man vill ha extra koll!

Comments

  1. saran

    så kul och pepp!! <3

  2. Jessica

    Alltså blogg queens <3 Min nya favorittitel. Kommer bli så grymt detta!

  3. Alicia

    Tipp topp för sjutton! Nu kör vi :)

Leave a comment