New Hair

Hej vill ni se massa mobilbilder från igår och idag på nästan enbart mig! Ni har tyvärr inget val hehe. I förrgår hörde min frisörkompis Jesper av sig och frågade om jag ville vara modell för ett Redken event och jag som precis beklagat mig hur trött jag var på mitt hår sa självklart ja!

Så igår morse satte jag mig i frisörstolen och fick först lite slingor

sen frågade de vad de fick göra med håret och jag sa bara “inget jag haft förut” Jesper vet ju vad jag haft så han bah men då mixar vi lite färger

de andra tjejerna bangade på kul friger utom en som klippte av håret och fick knallgult/orange, skitballt. Jag är meganöjd! Blått, turkost, grönt fick jag :)

efter 5 timmar i frisörstolen gick jag och fotade Axel Arigato butiken för deras insta, sen mötte jag upp mina systrar Andrea och Ebba och åt en sen lunch, kl 17…Min mage gjorde såååå ont pga bara ätit frukt och kaffe. Den blir arg då.

Ebba hade Harry så fick gosa med min baby i någon tim. Båda vi var nyfriserade <3 Han gnydde och skällde och slickade på mig. Han var så glad att se mig alltså ÄLSKAR honom! Skulle ha honom men kunde ju inte pga 1000 tim i frisörstolen…

baby <3 Tror ni han hade passat i turkost hår??

imorse gick jag upp strax efter 05 för att åka tillbaka till salongen, det var nämligen dags för frukostvent och vi skulle fixas innan och sen på scen. Detta är Lina hon fick den här balla frisyren. Det är färg som går ut efter en tvätt. Skitcoolt.

och den här frisyren fick jag! Jesper gjorde det där bak innan alla kom sen på scen så flätade han håret där fram

och hade i guldkorn som en ser lite här. Han är besatt av Game of Thrones, kanske

Comments

  1. Daniella

    så cool hårfärg!

  2. rebecca

    wow så snyggt det blev på dig

Leave a comment