New tears, snö och Stockholms finaste tak

Har ni sett all snö eller??!! Skoja det är klart ni har, vad hände det regnade ju på nyår? Kände lite att våren var på väg där förra veckan när det var 7+, nu känns det inte så när det är -10.
Imorgon åker min familj hem till London och jag ska följa med för att umgås med min yngsta syster som varit sjuk sedan 14e november, avlasta mamma lite och umgås med vår hund Harry som inte kunde följa med hem till Sverige över julen. Där är det + grader och ingen snö! Vet att det bara varit snö här någon dag men ser fram emot London klimatet.

Men eftersom jag åker bort imorgon och är borta en vecka så jobbade jag mest undan saker igår, därför tänkte jag dela med mig av telefonbilderna från på sistone. Älskar det här med att alltid ha en kamera med som inte väger 18 kilo, nej men ok vad kan en systemkamera väga? 1 kg? hehe säkert mindre.

På nyår tänkte jag att det är inte bara New Years, det är New tears med. Fast med glitter. Fast jag kände mig inte deppig, det kan ju va fina tårar med.

här var jag dock lite ångestig, årets sista selfie. Nyårsfixad men la mig i sängen istället för att klä på mig ytterkläderna.

det släppte dock när jag kom till festen

mitt bordssällskap

den goda lyxiga nyårsmaten

promenerade in till stan en dag och gick förbi alla fåglar, ser så kallt ut att bada nu

mötte upp min bror Jacob, min mamma och min syster Amelie. Kolla fin bror <3

älskar Stockholm

fotade ju med Saga, och hon filmade mig. Sen hade vi kvar stjärnorna i ansiktet resten av dagen. Tunnelbanans finaste tjej.

igår, förutom att jobba så fikade jag med Jonas, vi gick till pom och floras nya café men det var lite för konstig mat för honom så vi gick därifrån och hamnade på non solo, där kunde han få pasta! Nöjd

så kom snön men det vet ni ju. fint ändå

påvägen hem gick jag in på humana vid slussen, de har stockholms finaste tak, går inte att gå förbi utan att fota det

för någon dag sedan fick jag en av farmors gamla koppar + fat, inveg den igår. Älskar det porslinet. Har vuxit upp med det tror det är därför jag alltid själv vill ha blått och vitt porslin.
Nu ska jag dricka kaffe i den koppen och förbereda för att fota en artist för radar, passa på innan jag åker imorgon!

Comments

  1. Vicky

    “det var konstig mat för honom” haha :( inte lätt me acai och chia och annat hittepå

  2. Rebecca Fexby

    alltså du är så fin. btw, så hunkig bror.

Leave a comment