Ofrivillig tystnad och körsbärsblom

Det råkade visst bli ofrivilligt tyst här. I torsdags åkte jag på pressresa med några andra tidningar till London och tanken var att vi skulle vara där i mindre än 24 tim vilket gjorde att jag i princip packade kamera och trosor. När vi satt på Heathrow i fredags blev dock planet inställt och jag orkade inte riktigt sitta på flygplatsen mer och vänta till kvällen då vi kanske skulle få komma med ett plan så jag tog Heathrow express till Paddington och sen t-banan hem till mammas och pappas hus där ja hade en syster och en kusin att hänga med. Det blev en helg i London lite från ingenstans. Utan dator. Så skönt men lite jobbigt i fredags att styra jobb från enbart telefonen.
Vi hade superväder, 25 grader och inga planer alls så skönt.

kom hem igår vid 20-tiden och känner mig livs-jobb-pepp! Lite skönt med miljöombyte sådär i några dagar. Dock önskade jag att jag hade haft med lite mer svala kläder, så varmt.

Dessa bilder är från Kungsan i onsdags när jag hade vägarna förbi, det är ingen riktig vår utan att kika på alla fina körsbärsblommor tillsammans med alla turister <3 <3 <3
I onsdags hade jag en riktig fixardag, 2 möten, förbi kontoret och hämta kameran och lämna saker, in till stan och lämna en laddare till min syster, packa och styra upp jobb + köpte en vårjacka på weekday, är sämst på att köpa kläder pga tycker det är tråkigt så det är nog den bedriften den dagen jag är nöjdast med.

Nu ska jag försöka få tag på en location till en rolig plåtning + en fågel. Någon som har en?

Leave a comment