Onödig information varsågoda!

Saker jag gjort på sistone som ingen egentligen bryr sig om men som jag ändå nu kommer informera om: Häromdagen gick jag på en kort promenad och hade med kameran, en vet ju aldrig när det finns något att fota

egentligen fanns det väl inget men fotade ändå, varsågod för info + bild till

rosa blommor mot rosa hus var iof mkt fint

sen har jag spenderat ungefär all min tid men den här lilla puppyeyes hunden, idag åkte han till Sverige så kommer kunna hänga med honom massa i sommar. Han skulle bila med min brors flickväns bror, roadtrip!
(han la sig i sin transportbur redan igår kväll och gömde sig för jag och Ami terroriserade honom så…)

Sen besökte jag ett galleri i Soho för ngn dag sedan som låg i närheten av soho grind

alla Grind coffee shops har så fina neon signs!

plus personalen va sjukt trevlig, jag är en sån som alltid börjar prata med alla så slutade med att jag satt och pratade med en av de som jobbade där i typ 45 min pga va knappt ngt folk där hehe

skulle köpa en iskaffe men fick en for free för i´m such a gullig person, eller så tänkte hon bah “shit jag måste bli av med den här tjejen, hon får en kaffe, TO-GO!”

så jag gick vidare, tillbaka mot tunnelbanan såg jag ett fuldansande killgäng som filmade varandra mitt i gatan, vet inte om de lekte musikvideo eller gjorde en riktig

gick på promenad med Harry igårkväll och gick förbi detta hus, så fin entre!

we had to stop and smell the roses, eller ok Harry kissade på dem, och på en motorcykel när jag kollade bort i 2 sek…

sen ville han äta lite bajs som låg på marken men jag sa nej. Hundar är så konstiga som stoppar äckliga saker i munnen + luktar på andras kiss och sedan kissar på det! (kom på att jag är skitäcklig som låter honom slicka mig i fejjan hela tiden) 

slut på mycket informativt inlägg om saker jag gjort på sistone som ingen egentligen bryr sig om men som jag ändå nu berättat om! Puss

Comments

 1. Wilda

  Så jättefina foton och åh konstverket dedikerat till orlando berörde verkligen. och murgrönan!!!!

 2. Majken

  Har info om detta med hundars munhygien!!! Tydligen INTE ALLS så äckligt som man tror för deras saliv/eller ngt är desinficerande?? Så dom är liksom fresh en liten stund efter dom har käkat ngt ofresh? Vet dock inte hur mkt jag tror på det egentligen för dom har ju hemskt andedräkt cirka alltid.

 3. Daniella Chanelle

  även dina “tråkiga” vardagsfotografier är så fina!!

 4. Ellen

  orkar iiiiinte hur söt hunden är! ynnest att få hänga med honom i sommar. och du, vi bryr oss! det är var så himla fint att avsluta den här dagen med. tack för att du delar med dig!

 5. Johanna

  Jag bryr mig, jättefina bilder och ord, samt skrattade högt åt “sen ville han äta lite bajs som låg på marken men jag sa nej” Ha det fint!

Leave a comment