Panicsupper och planer

I början på veckan åkte jag Mattias och Harry till Hornsbergsstrand och sightseeade bland alla nybyggen. Eller det kanske inte är så nytt längre men jag har iaf inte varit där på något år.

Jag drack kaffe, Mattias åt banan och Harry la sig under bordet. Han älskar att ligga under saker. Har hittat ett cirkustält på IKEA som jag ska köpa till honom som han kan få bo i hos mig.

det var megaskumt väder. Soligt, molnigt, blåsigt. Allt samtidigt.

när det var dags för lunch bestämde vi oss för att testa panicsupper som ligger där. Det är ett asiatiskt ställe och allt är gluten och laktosfritt. Så bra!

fint var det också

hundar får inte följa med in dock så vi köpte med oss och väntade utanför

älskar när jag umgås mycket med folk, de bara vet att kameran är där. Där jag är är den också.

jag tog en nudelhistoria med rostad kyckling och Mattias tog samma fast med pork. Var supergott, fick massa koriander

Harry hade inte ätit frukost, jag tror han lämnade den för att han visste att jag skulle äta rostad kyckling och det ville han med. Så det fick han.

sen fotade jag Madde och Mattias tog hand om Harry, sen mötte jag upp dom igen och jag och Harry gick till Brooklyn Bar med Angelina för att catcha upp om livet!

vi drack cava och jag blev avis på hennes New York planer. Hon ska dit först i 3 månader sedan ska hon flytta dit så hon håller på att fixa med visum (vilket verkar va askrångligt) Men iaf ska lätt hälsa på sen! <3

Leave a comment