Praktik

Just nu håller jag på att söka praktik för fullt, jag har skickat ut 3 st lite knäppa/annorlunda utskick, sen har jag mailat typ 10 ställen, blir så stressad när alla i klassen söker, plus copy, de flesta vill va på samma ställen liksom. Iaf tänkte jag visa dom 3 utskicken jag la lite krut på, istället för bara vanliga mail!

_MG_3076

till byrån snask, som jag såå gärna ville vara på skickade jag “snaskpost”

_MG_3071

designande en etikett, skrev ett brev, la ned i flaskan, stängde kapsylen och hängde den på deras dörr, de hade tyvärr ingen plats :(

_MG_3164

sen till byrån pool, skickade jag en pool

_MG_3171

jag skrev texten på ovansidan och la den i en genomskinlig påse och hängde på deras dörr, de svarade nu ikväll att de inte hade plats för ngn med min “profil” vad det nu betyder

_MG_3262

sen till byrån volt, som har gjort en reklam för bearnaise sås som heter “byt allt mot bea” så jag tog deras reklam de gjort och bytte allt mot mig

_MG_3281

sen gjorde jag även om burken

 

volt

la ned mitt brev där

_MG_3288

slog in den i ett papper jag gjort av deras logga, och hängde på deras dörr. De söker tydligen praktikanter i par, en ad och en copy så på tors ska jag på intervju där tillsammans med min bror som läst copy men inte jobbar med det. Dock har de redan intervjuat 2 par från skolan så vi får se, de är bara snälla och tar in alla. Förhoppningsvis hamnar ja någonstans!

 

 

Comments

 1. Alicia

  Alltså det här är helt genialt. HELT GENIALT! Blir ganska upprörd över att du inte fått bättre respons när du inte bara lagt ner så mycket jobb utan dessutom gjort det så jävla bra. Önskar dig lycka till på intervjun nu!!

 2. Ellen

  Ville bara säga att jag alltid helt mindblown när jag ser dina kreativa verk! Du är galet duktig alltså, blir så avis. Tror du har en sjukt ljus framtid i branschen. Lycka till med praktiken!!! Och älskar din blogg osv osv. Puss!

  1. beata

   <3

 3. Sandra

  Men fasen vad grym du är!!! Blir galen. Så tråkigt att de inte har plats men du kommer hitta rätt till slut. Men bara så att du vet, sjukt bra idéer på ansökningar!

  1. beata

   gullo!

 4. ISA

  men gud vilka påhittiga! jösses.. får inte du praktiken så vettefan asså. ;)

 5. josefine

  du är så sjukt grym! blir alltid så inspirerad av din blogg, allt du gör är så fyndigt!

 6. Mikaela

  Grymt snygga ansökningar, ska själv börja ta tag i att söka praktik snart så jag tänkte bara kolla, när har du din praktik? Så man vet ungefär hur långt i förväg man ska vara ute :)

Leave a comment