Rhys och veckan

Någon gång i början av mars intervjuade och fotade jag artisten Rhys för radar, sen pga livet drog publiceringen uts på lite för länge och artikeln kom inte upp förrän igår. Så kan det bli ibland. Vi intervjuade på Clarion vid Medis och tog bara lite enkla porträtt, tycker det blev rätt fint!

Den här veckan känns kortare än andra för på lördag morgon tar jag och Harry tåget ned till landet, farmor begravs på tisdag där och jag kände att det vore skönt att åka ned lite innan familjen som kommer dagen innan begravningen.

I måndags så finputsade jag det sista av av Rhys intervjun och redigerade lite av Marlene och Ji bilderna på kontoret men vid 3-tiden var det för tomt och ensamt där + för kallt så jag åkte hem till mamma, Ami och Harry istället.
I tisdags jobbade jag på förmiddagen sen kl 14 kom Sibille Attar, makeup artisten Sara, Lisa som är stylist, en barnfamilj på 4 barn och en pappa samt en kanin pga plåtning. det var full rulle och kaos hela dagen. Bilderna ska inte ut förrän mot slutet av månaden, tror det blir jättefint, ska visa bts sen.
Idag så redigerade jag klart artikeln och bilderna med Ji och Marlene på kontoret, sen åkte jag hem till min lägenhet för första gången på en dryg vecka, behövde tvätta och damma och så, sen packade jag en stor resväska med saker att ha hos mamma, tror ja blir kvar här ett tag.
Imorgon fotar jag AWB:s pressdag från kl 10 sen är jag sugen att gå på Supermarket artfair, får se!

Här är Rhys senaste singel “No Vacancy” så himla bra!

Leave a comment