Rosa skyar och cava

Jag spelade tennis igår för första gången på fem år kanske? Tål att tilläggas att jag spelade typ 12 tim i veckan tills jag var 18 år så jag har teknik och fotarbete men INTE kondition eller styrka, jag var så trött efter 10 min att det var sanslöst och nu har jag sådan träningsvärk att det gör ont att röra en endaste muskel. Men fy vad kul det var, måste bara få upp flåset lite så jag kan orka en hel timme ordentligt hehe.
Så pga tennis, jobbansökningar och jobb tänkte jag att vi kikar lite på random saker som fångats upp av telefonen på sistone.

Den här djävulskt vackra himlen för några dagar sedan

jag fotograferade en artist på Hay Market i veckan, vill bo där

prokrastinerade i fredags och gick förbi pop-upen ace & tate på Åsögatan istället för att skriva personligt brev

sen hoppar vi ännu längre tillbaka, nämligen London, där jag drack kaffe från Monocle, ett äkta Londontips, så gott kaffe, så bra tidning ju!

en morgon i London med Amelie i mammas badrum

i måndags gick jag först förbi Young Art och signade lite printar som förhoppningsvis ska säljas, sen fikade jag på snickarbacken med en kompis

och precis efter nyår hängde jag ju med denna <3

+ var på sturegallerian med Issa och Sima och blev bjuden på cava av båda!

så fotade jag Amber, både med mobilen, systemkameran och polaroiden

och drack cava och åt sushi med Mattias

älskar himlen, undra hur många bilder jag har på den, det här är från häromdagen<3 går superofta och bara kollar upp vilket resulterar i många krockar

sen på min prokrastinerings-fredag besökte jag även söders bästa blomaffär, Christoffers blommor. Vill alltid ha allt där men brukar nöja mig med snittblommor om jag köper något för jag är så dålig på att sköta mina växter och snittblommor ska ju faktiskt ändå dö!

 

Comments

  1. sandra

    Haymarket alltså, vilket jävla drömställe!

  2. rebecca

    alldeles för bra grejer!

  3. Jeanette

    Jag hade lätt kunnat flytta in på Haymarket med! Tänk att få äta frukost på Gretas varje morgon :)

Leave a comment