Spanien trippen!

Hej från Valencia faktiskt! Jag och Mattias flög till Barcelona i onsdags och imorse tog vi tåget därifrån till Valencia, därav den dåliga uppdateringen. Har liksom inte tid att sitta vid datorn men den som följer mig på insta kan se alldeles för många insta-stories (sjukt bra med telia för internet funkar i hela europa nu)

varning för megamånga himmel bilder från precis innan vi landade i Barcelona, men SER NI HUR VACKERT DET ÄR????

<3<3<3<3

jag satt som klistrad mot fönstret, det här är lite mer mäktigt än att landa i London

så fint att en åker över stranden och får se hela staden från ovan

ja, spam men har aldrig varit i Barcelona innan! Två dagar var alldeles för kort men det visste vi redan innan. Tanken är 2 dagar i Barcelona, 2 dagar i Valencia sen ska vi hyra en bil och bila mot Marbella där min familj har hus och sova där någon natt. Sen gör vi stopp på vägen och sover och sightseear!

BARCELONA. Ville bara av planet, som ett litet barn.

Mattias tyckte jag skulle fota strecken i marken så det gjorde jag. Blev ju fint!

sen tog vi en taxi till där vi skulle bo, vi hyrde lägenhet genom airbnb. Hamnade i ett superfint område. Då hade jag inte så mycket att jämföra med förstås men det var megafint!

så dumpade vi våra väskor och gick ut på stan

började med glass

pistage

sen strosade vi i närområdet i några timmar, det var 22 grader och ungefär hur härligt som helst. Ni vet när allt är nytt och en bara går och kollar åt alla håll och pekar och bah “wow” konstant, så var det.

sen började det kännas i fötterna och det var/är ju semester + lill lördag så det var dags för resans första cava, klart en ska dricka det i cavans hemland!

den rosa är min ofc!
Kvällen slutade ju inte här men känner att jag kapar inlägget här för allas trevnad. Finns ju en gräns för vad människor klarar av av bild-bomber!

Comments

  1. Ellen

    Hej!!! Det där ser helt fantastiskt ut:))) kan inte du ba säga va området hette ni bodde i? ska till barca i sommar och vill verkligen hyra en lägenhet på ett nice ställe! puss o

Leave a comment