Valborg

Igår var det valborg och jag och Harry firade den hos Jonas på hans studio tillsammans med massa människor jag aldrig träffat och endel som jag träffat innan. Han och hans kompis Madde+ Maddes kille hade styrt upp fest vilket alltid är kul när folk gör :)))

De hade en ny logga till studion, från Lit Stockholm, kände igen dom från ett event jag jobbade på i mars.

Madde hade pimpat studion med ballonger

Jonas frågar några tjejer vem dom känner, han kände inte heller så många fast han var co-host + det var hans studio

Tror att igår var Harrys bästa dag i livet ever. Vi kom dit kl 18 typ, och från 18 till kanske 23 kastade folk den där himla äckliga, blöta (ser ni märkena!?) bollen till honom, så fort någon tröttna sprang han och la bollen vid någon annans fötter. Bra att va på fest med många människor!

Ackie var också där ett tag, sjukt bra för han vaktade grillen så Harry ej kunde äta maten som lagades. Harry är tokig i mat och Ackie var tydligen helt ointresserad. Dock var Ackie så stor att Harry var lite rädd för honom så han höll sig undan från grillen där Ackie stod.

Äntligen grill-säsong

det fanns discoljus

och neonljus

och stjärnljus! Så fint. Jag gömde Harrys boll sen efter kanske 4 tim när han blev fööör excited och lekarna skulle börja, dock innehöll de flesta lekar pingisbollar så det gick ganska dåligt för oss att leka. Harry sprang iväg  och fångade bollarna i munnen och sprang och gömde sig… Några tuggade han till och med sönder

Tack för fin valborg, förlåt att min hund inte kan uppföra sig :)))

Leave a comment