Värmekollaps

Okej vilka mer här håller på att kollapsa i värmen?? Räck upp en hand! Plus någon mer här som börjar tycka att det är lite läskigt? Det här är ju helt sjukt, aldrig aldrig varit med om något liknande. Att det knappt går att leva normalt. Åka kommunalt är fruktansvärt, att jobba är megasvårt, bara att vara ute är pest om en inte badar. Gräsmattorna är gula och löven ligger på marken, ser ut som höst. Och alla bränder!!
Harry är i skåne med min familj nu där det är lite svalare. Stackars alla småbarn och djur <3
Idag har jag först varit borta hos FI och fotat bilder på deras representanter i Stockholm, de ska sitta runt om i stan ganska snart, bilderna alltså inte de fysiska personerna. Kommer bli så kul att se bilderna så stora, 70×100 är ju världens affisch!
Nu har jag precis badat och sitter och jobbar i skuggan men är redan helt sjukt varm igen så måste nog hoppa i och kanske stanna där.

innan det var 32 grader och bara var kanske 28… då lekte jag och fotade lite men i den här värmen har lek-hjärnan lagt av. Fotar bara riktiga jobb just nu, resten av tiden badar jag och hänger i skuggan med ett sommarprat i öronen eller en bok i handen

jag har ett jobb i helgen och ett på måndag sen har jag 4 dagar ledigt så kanske att jag åker ned till min familj dem dagarna, saknar min hund <3

och har hört ryktesväg att det “bara” är 27 i skåne <3 <3 <3

Ta hand om er i värmen och glöm inte dricka vatten! Mvh mamma

Leave a comment