Veckan som varit

De senaste dagarna har varit ganska tunga, det är inget som har hänt men jag är bara ledsen. Allt tar emot och gråten ligger så fruktansvärt nära till hands. Jag har börjat gå till psykolog igen pga depression, på ett sätt känns det ganska skönt att veta vad det är men tungt med pga inte igen(!!!) Jag vill bara vara glad och må bra. Längtar enormt efter det.

060A6379

i tisdags gick jag en promenad och sen fixade jag lite med portfolion innan jag mötte Erik för lunch, de har byggt om och renoverat salladsstället brevid mig (hornsgatan 27 typ) innan hette det for friends och nu heter det Tonys, det har blivit så himla fint. Tips!

060A6380

mitt sällskap

060A6313

sen har jag fotat om mina jul”stjärnor” jag gjorde för något år sedan till julmarknaden, tänkte att de också kunde få plats under “egna projekt” i portfolion.

060A5824

sen har jag redigerat klart bröllopet och blev så sugen på att fota mer sånt, ingen som ska gifta sig snart och behöver fotograf?

060A5845

Nu ska jag till psykologen, sen till skolan och ikväll ska jag va med Vilma och Lykke som alltid gör mig så himla glad <3 Barn är bäst.

Comments

 1. Sofie

  Bah, så trist att trilla tillbaka i mörkret igen men håller tummarna för att det reder ut sig! :) Apropå bröllop dock, vet att min kompis letar efter fotograf till i sommar och har frågat mig om tips. Du tar ju superdrömmiga bilder, så det kanske kunde vara ngt. Hojta om du vill veta mer, så kan jag sätta ihop er! :)

 2. Wilda

  Åh vad tufft att få det beskedet, samtidigt som sagt skönt att veta vad det är. Så vanligt med vårdepressioner och jag känner själv att jag dras med depp i bakhuvudet. Hoppas det lättar med prat hos psykologen och med att tiden rör sig. Superfina bilder som vanligt!

 3. Sandra

  Klart det är pissigt att ha hamnat i det där djupa träsket igen men att veta vad det beror på + få hjälp är ju verkligen det enda sättet att ta sig ur det. Hoppas att det går smidigt och att du snart hittar tillbaka till den Bea du längtar efter att kunna vara. Och ja, att få vara med barn som en håller kär är nog näst bästa medicinen efter att gå till psykologen så det låter ju som att du har en riktig toppendag framför dig :)

  1. Beata Cervin

   <3

Leave a comment