Way Out West 18

Det har varit tyst igen. Ibland blir det så, eller ganska ofta numera, en vecka och inte ett ord. Den här gången och de flesta gånger måste jag skylla på jobb. Den här gången var det mest way out wests fel. Jag åkte ned för att jobba för rfsu (så bra grej, så gulliga <3) men fick även en till jobb på plats, att fota lite på en universal fest så det var värt. Det var så skönt att åka dit och jobba faktiskt för då kunde jag skippa dagsfesterna utan för mkt fomo, behövde vara på festivalområdet för jobben men kunde ändå se spelningar! + fick betalt, mkt bra.

kom dit i torsdags vid lunch, dagen med bästa vädret. Promenerade till mitt hotell och checkade in och lämna väskan. Sen tog jag bussen mot festivalen men åkte åt fel håll så det tog 1 tim istället för 10 min :))) När jag väl kom fram hämtade jag ut mitt presspass och lyckades få ett fotopass vilket jag skulle ha för att få ha med kameran men det hade hänt något knas så stod där ganska länge och stoppade kön :))))

sen gick jag bort till RFSU-tältet. De har en kampanj just nu som heter dare to care som är skitfin och skitviktig. Ni har väl inte missat deras märke Elise1933? De sålde såna tröjor där och delade ut gratis gnuggisar från kollektionen, som den här fina ovan.

gratis kondomer fanns med, mkt bra

och volontärer från rfsu gick omkring med den här insta-ramen som en kunde fotas i, lägga upp på insta och tagga och sen vinna en t-shirt!

tyckte det var bra att det skyltats med toaletterna så tydligt

så bra plats att sätta en tatuering, vill ha en sån t-shirt

så härligt och soligt hela torsdagen <3

sen framåt kvällen blev jag hungrig och köpte en megagod gryta med massa koriander.

på fredagen när jag vaknade så blåste det som attan och festivalen blev framflyttad 2 tim pga vädret. Jag satt och jobbade lite på hotellet och skickade bilder till rfsu som de ville ha ganska fort. Sen åt jag lunch och åkte och kollade på Miriam Bryant som fick hela publiken att göra hjärtan med händerna och sen peka fuck u

Sen jobbade jag lite mer med rfsu innan jag gick bort till vippen och hittade Åsa (shitkid) och Moa! De ville bli streetstyle fotade så det fixade jag. Alltså hur vig är Moa?

sen satte vi oss vid vattnet för det var en halvtimme kvar tills jag skulle fota där. Åsa fick feeling och bah ” jag vill doppa huvudet”

så det gjorde hon, såklart

sen kom this lady som fixade jobbet till mig <3

hur snygg?

Det var inte bara Amanda som skulle spela på Universal festen utan även ett band som hette Jung som faktiskt var väldigt bra

 

tycker den här låten är väldigt fin

den här delen där festen var hette the garden, taket var amazing.
Sen spelade en tjej som heter LOVA, också hon megaduktig. Den här låten är bäst

Träffade Iman <3<3<3 och hennes kompis Amanda

sen var det dags för andra Amanda, AMWIN, alltså den här kvinnan på scen. Det går inte att stå still och det går inte heller att inte le med hela jävla käften. GUDVADGLADENBLIR

Får ni någon gång chansen att se henne så gör det! Hon spelar i Kungsan i helgen förresten! På kulturfestivalen, det är gratis!

Som Cajsa sa “alltså min kompischrush på Amanda har aldrig varit större”

<3 <3 <3 <3 <3

Cajsa! och hennes barndomsbästis! Så fint att åka på festival ihop och mysa ju.

sen, musiksveriges vackraste par. Janice och Marvin!

Tack way out west, du var kul och mysig och alldeles lagom! <3

Leave a comment