ANNA-KARIN KARLSSON & BEA ÅKERLUND

Senaste året har jag börjat filma lite mer igen.  Har tidigare hållit på med det en del men inte så mycket senaste åren. Men tack vare lite nya jobb och vänner med filmideér och stora ambitioner har jag börjat köra lite rörliga smågrejer igen.

Har alltid gillat det som tusan så kul att komma igång igen. Det bästa är att redigera material och kunna sätta musik till bilderna. Man kan få folk att känna så mycket då på ett helt annat sätt än med fotografier.

Är med på en kompis konstfilms-projekt och filmade bland annat när Anna-Karin Karlsson (som gör de djurinspirerade solglasögonen) fotade sin nästkommande kollektion i samarbete med stylisten Bea Åkerlund.

HÄR kan ni se de färdiga bilderna som är fotade av Jesper & Mathias. Kolla in deras andra grejer också, de är duktiga!

Vi var på Norra Kyrkogåren en sensomrig dag i september.

Utöver konstfilmen så kommer en del av materialet vara med i ett filmprojekt Anna-Karin jobbar med tillsammans med den fantastiskt duktiga sångerskan Noonie Bao.

Här är iaf lite av de få stillbilder jag tog under denna dagen.

_MG_8686_klar_web

_MG_8683
 
_MG_8685_klar_web

_MG_8651_klarfix

_MG_6437
_MG_8642

Jag posandes som en svår konstnär, fotat av Nina Stenberg.

_MG_8673
   
_MG_8689
_MG_8725

Translation:

Last year, I started filming a bit more again. Has previously been doing that a bit but not so much in recent years. But thanks to some new jobs and friends with movie ideas and big ambitions, I have started to do some stuff again.

A friend is working with an art-film project and I filmed  Anna-Karin Karlsson (which makes the animal inspired sunglasses) when she photographed her next collection in collaboration with stylist Bea Akerlund.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.