7 veckor senare

I 7 veckor har vi arbetat i skolan med att tillverka en parfymflaska, en förpackning och en display. I sju veckor har jag funderat så det knakat, hamrat, rostat, klippt, klistrat, vikt, skapat och fotograferat vad som till slut blev min alldeles egna parfym med doft av kaffebönor, inspirerad av kaffekultur och cafévärlden. Det har varit det största och roligaste skolprojekt jag tagit mig an hittills och jag känner mig så himla nöjd med resultatet. Är så otroligt glad att jag studerar grafisk design.

Comments

 1. Det ser jättefint ut! Vad duktig du är! Antar att du läser på Malmö högskola eftersom att du har haft i uppgift att göra den här parfymen :). Har själv också läst den utbildningen, och fått göra den uppgiften :)

 2. Klara

  Åh!! Hade nog köpt den bara för att den är så fin utan att ens ha känt doften först!

 3. Frida

  Men SÅ fin! Bra jobbat!

 4. Nora

  Nej vad coolt! Och riktigt roligt projekt!

 5. christine

  Den ser verkligen inbjudande ut! Grattis till bra jobb

 6. lovisa

  blev det ett VG? ;)

 7. Ellen

  Gud va coolt! Så himla fin förpackning också..!!

 8. Amanda

  Verkligen supersuperfint! Du är så otroligt duktig, och inspirerande! :D

 9. Emma

  Jag dricker inte kaffe men lukten är ju den godaste! Jag hade så köpt di parfym :)

 10. Esma

  Ooh, den hade jag lätt velat ha! :)

 11. Anna

  Supersnyggt! Jag skulle köpa den parfymen rakt av!!

 12. Ellen (alatariel)

  Wow det där var verkligen fint, love it! Den bruna färgen är bara så fin.

 13. Gabriella

  Åh va roligt. Och det vart ju jättefint! Skulle vara roligt att få känna doften på den bara.

 14. tyraelvira

  åh WOW så fint! så jävla bra!

 15. olivia

  gud så roligt och så himla fint! älskar att den inte ser ut som alla andra parymflaskor. superbra gjort

 16. johanna

  superfint!

 17. Moa

  Den finaste flaskan jag sett! Parfymen skulle jag bära varje dag om jag kunde!

 18. Kajsa

  Vilken talang!

 19. Emma

  Sjukt duktig!

 20. Maja

  Vilken skola går du på? :-)

  1. emmylinnea

   Malmö högskola :)

 21. rebecca

  it looks fantastic!

 22. Elin

  Fantastiskt vacker, och gud vilket roligt projekt.

 23. felicia

  nej men åh vilket roligt projekt. Den ser helt fantastisk ut!

 24. nathalie

  Så fint!! Den parfymen skulle jag med nöje bära :)

 25. Emmy

  Å fantastiskt!! Så himla duktig du är!

 26. Lia

  Lovely photos<3

 27. Nathalie

  Jättefin! Pluggar också grafisk design, fast inte i malmö, och undrar lite varför du olika typsnitt på själva flaskan och på förpackningen? :) Hoppas du inte tar det som kritik, utan är bara en liten fundering. Den var grymt fin, du är riktigt duktig!

  1. emmylinnea

   Förstår precis vad du menar och det var mycket testande och beslutande innan jag kom fram till att detta helt enkelt passade stilen och konceptet bättre, jag vet att det går emot hur man oftast brukar göra det men ibland är det kul att gå ifrån de klassiska tillvägagångssätten också! Tack!

Leave a comment