fredagsbabbel

God kväll ni fina. Åh, jag har varit så galet tankspridd på sistone, ni skulle bara veta. Men idag har jag äntligen lyckats fixa ett förstahandskontrakt på en miniliten etta, så liten att jag inte vet hur jag ska få plats men den är söt och det kommer nog bli bra. Jag har i alla fall någonstans att ta vägen om en månad när vi måste vara ute ur vår nuvarande lya. Min första, alldeles egna lägenhet. Det blir nog fint.

Annars försöker jag att inte stressa ihjäl mig över allt plugg och njuter så gott jag kan av de första blommiga träden som slått ut och börjar jobba om två veckor och ska till Göteborg nästa helg och det ena med det tredje. Men det är fint allting, det händer så mycket saker just nu och jag kan inte annat än älska det. Det är minsann värt att bli lite tankspridd för den sakens skull. Nog om mig – är det bra med er? Har ni några spännande planer på gång?

Comments

 1. -

  Planer? Det känns som om allt jag har är planer.
  Just nu lever jag på saker att se fram emot. Skolan kväver mig, men det är okej för snart, snart så händer allt.
  Snart åker jag till Stockholm med finaste vännen. Jag bokar biljetter till en John Mayer konsert, något som varit min dröm i flera år. Jag konfirmerar mig. Jag åker till Skåne, som en sista resa med kompisgänget i skolan för att sen? Sen slutar jag nian. Slut, alltså, capish. Lämnar min trassliga klass bakom mig, tillsammans med allt det gamla av mig, och går och blir ny. Över sommaren, bara sådär liksom. I sommar ska jag även till Spanien, på läger, sommarjobba, och sen vidare till gymnasiet. Är cirkus hur rädd som bara helst, men längtar samtidigt något så fruktansvärt. Denna sommaren ska bli den bästa.
  Och jag vet att man säger så varje år.
  Men denna sommaren ska verkligen bli den bästa.
  Kanske för att allt håller på att förändras. Kanske för att han kommer vara med mig. Kanske för att rädsla är bra ibland.
  Jag vet inte, vet bara att det kommer bli himla bra.

  1. -

   Förlåt, vet inte ens varför jag skrev det här. Behövde bara lufta lite.

 2. REBECCAJOHNNYSDOTTER

  men åh, vilka underbara bilder! sååå fint!

 3. Ella

  Flowering trees, this is one of my great pleasures of spring.

 4. Miriam

  som alltid – dødsfine bilder!

 5. Flora

  grattis till lägenheten finaste du!

 6. Tilde - fotoblogg

  Underbara bilder! :D

 7. Jenny

  Vi ska till Irland och producera ett magasin om landet klyftor och kontraster :)

 8. emma

  vad roligt för dig emmy!

 9. linnea

  jag har faktiskt också hittat en liten etta, och jag är så sjukligt glad. har velat flytta hemifrån i evigheter, och nu, som ett skänk från ovan hittar jag en lägenhet. jag är så lycklig. nu kommer jag slippa pendla 3 h varje dag fram och tillbaka till gymnasiet.

  annars då? är kär tror jag

 10. B

  Vad heter killen som får dig så tankspridd? ;)

 11. Ellen (alatariel)

  Låter som det skall bli mysigt att bo där! ^^ Underbara bilder också. :)

 12. Sandra

  Jag åker till Stockholm på klassresa om två veckor, i början av juni tar jag studenten och just nu väntar jag på svar som berättar om jag blir antagen till ett utvecklingsprojekt på Indonesien. Men förutom de längtar jag efter att flytta till Indien i september. Det kommer att bli så himla spännande.

Leave a comment