måndag i Berlin

Sista, halva dagen i Berlin åkte vi rundor för att försöka hitta stans bästa frukost (givetvis var det måndagsstängt), men istället vandrade vi omkring på måfå och från café till café som uppdagade sig längs vägen. Det var vemod i luften, ingen av hade något som direkt lockade oss tillbaka till Sverige och vi ägnade de flesta timmarna åt att bara skriva, planera, drömma och försöka komma fram till vad vi vill göra av vårterminens resterande månader och vart sommaren kan tänkas leda oss. I min dagbok skrev jag “och vi pratar om livet, vilka vi varit, vilka vi är och vart vi är på väg. Allt blir så mycket klarare när man zoomar ut och tar avstånd från vardagen för ett tag. Kanske kommer jag stå ut med de resterande kalla dagarna som väntar, trots allt.”

Och se sen, det gjorde jag ju. Snipp snapp snut så var Berlinresan slut och kvar med oss är våren.

Comments

 1. Juliana

  Hej! Måste bara säga att ditt veckoslut i Berlin verkligen såg roligt ut! Jag ska kanske åka dit på sommaren och när jag läste dina Berlin-inlägg blev jag bara mer sugen! Din blogg är rena inspirationskällan <3

 2. Sara

  Hej skulle vara jätte tacksam på tips vad man kan göra i Berlin!! Dina bilder är jätte fina!

 3. Ellen (alatariel)

  Åh gud vilka mysiga bilder! Gillar verkligen hur du redigerar dina bilder! :)

 4. Marem

  Hey! :) Vad använder du för filter på dina bilder? Och/eller är det nån speciell inställning du använder när du fotar med din kamera?

 5. Emilia

  så fint!

 6. kaneli

  Vilket fint inlägg!

 7. Jenny

  Fantastiskt mysiga bilder!!

Leave a comment