sedan våren kom

Så här har mina dagar sett ut sedan våren kom för ca 2 veckor sedan. Jag överdriver inte när jag säger att jag gråter en liten skvätt bara jag tänker på det, för det har varit den längsta och tyngsta vintern i mannaminne men aldrig har jag väl varit så lycklig att våren är kommen. Och inte nog med det, luften och solen är så varm att det inte bara är vår utan nästan sommarvarmt emellanåt och plötsligt fylls kalendern av alla de utomhusaktivteter mitt hjärta skrikit sig galet efter i flera månader.

Comments

 1. Ditte

  Smukke billeder! Det ser super hyggeligt ud :-)

 2. Anna

  Härliga bilder! Jag älskar din blogg, så mycket inspiration. Du förmedlar en naturlig vardagsrealism och äkthet vilket väldigt få andra lyckas med. Du har dessutom världens vackraste leende. Blir alltid glad när jag kikar in på din blogg! Tack!

 3. olivia

  men åh så härliga bilder!

 4. Frida

  Men hur skönt är det inte att våren äntligen är här?! De två första bilden är superba!

 5. Amanda

  hej Emmy!
  blir så avundsjuk när jag ser ditt gäng. Jag har inget eget, visst har jag vänner men inte som känner varandra i grupp och som kan hänga hit och dit och som är självklart att umgås med. Jag är den vännen som alla vänder sig till vid problem, som kommer och hämtar mitt i natten och som leker psykolog åt problem. Men inte den som dom ser som självklar att ha med på midsommar, nyår osv. Jag har vänner men är ändå ensam. Så att se hur fina du och dina vänner är mot varandra gör mig berörd och ledsen. För det är så fint men samtidigt är det en sorg att jag inte har det så. Dina vänner verkar ha pojkvänner men ändå göra tid till dig. Mina svarar inte på sms om dom är med sin pojkvän/kk/flirt/meränvännerpojk och hör bara av sig när dom behöver mitt stöd. Du verkar vara en jättefin tjej och du har gjort så mycket jag också skulle vilja göra men inte har att göra med någon. Jag har följt dig sen du började och jag gillar din blogg, den ger värme. Ha en bra helg

 6. Beata

  Vad underbart!

 7. Jenny

  Härliga bilder! Just så där perfekt som våren är. Vintern är ju alltid så lång och mörk, men när våren väl kommer får man en sån pirrig magkänsla och man blir bara så lycklig! :)

 8. ragdis

  jättehärliga bilder :D

Leave a comment