det där med soliga söndagar

Ja, visst är det något alldeles speciellt med soliga söndagar. Söndagen som var åkte jag, Louise och Malin till Calle i Helsingborg för att gå på loppis, käka brunch på magasin 36 och slutligen vandra på klipporna i Mölle. Så himla fin söndag med dessa fina människor.

Och plötsligt är det maj och jag har absolut ingen aning om hur jag ska hinna med allt som ska göras innan det är sommar. Börjar hur som helst med att åka till Göteborg imorgon för att få upplärning inför mitt nya jobb (restaurang dubbel dubbel) och stannar kvar för att spendera helgen med en hög otroligt saknade människor. En fin, välbehövd paus från Malmö och måsten, med andra ord. Kommer tillbaka med en fullproppad kamera på söndag kväll.

Kärlek/e

Comments

 1. maja.

  oj vilka underbara bilder!

 2. Mathilda

  Emmy, vart har du köpt detta halsbandet?
  http://emmylinneas.se/wp-content/uploads/2013/02/5b3dabf621d94178175d4488f3b109be.jpg

  1. emmylinnea

   i Visby tyvärr, i en liten butik jag inte minns namnet på!

 3. ragdis

  Jättefina bilder :D

 4. frida

  oh så grymt härliga bilder

 5. Frida

  Men hurra för klipp-promenader!

 6. kaneli

  Du tar så rysligt fina bilder!

 7. Juliana

  Otroligt fina bilder!!:)

 8. Heini

  De e just dedär me soliga söndagar! Det finns ingenting särskilt speciellt me soliga tisdagar, torsdagar eller ens fredagar på sitt sätt, men söndagar ♥ Tycker de e skönt me sådana dagar, då man kan göra just något så skönt som ni.

  Helt otroligt fina bilder, stämningen e otrolig o havet också! Blev några dagar sedan förtjust i din blogg o tänker följa den aktivt, blir på så bra humör av sådana här bilder :)

Leave a comment