hej/flyttkaoset

_MG_3766

_MG_3769

Så här ser min värld ut nu, flyttlådelivet. Det är inte speciellt trevligt och hur vemodigt det än känns vill jag bara få ordning på allt nu igen. Är så sjukt splittrad inför denna flytt, lägenheten känns helt ärligt så där (16 kvm, så vad kan man förvänta sig egentligen), och vet liksom inte alls hur jag kommer reagera på att bo ensam. Men, man vet ju inte om man inte testar. Så det får väl bli bra det här, på något sätt.

Comments

 1. Linnéa

  Jag tror det kommer bli jättebra när du har vant dig lite. Det kan vara jätteskönt att bo själv och man lär sig väldigt mycket på det. Som det är just nu bor jag ensam på nio kvadrat ikl dusch och kök och det var påfrestande i början, men du kommer att in se, precis som jag gjorde att det är väldigt lite utrymme att dammsuga!

 2. Beata

  Tror att det kommer bli jättebra tillslut. Vänta bara.

 3. Juliana

  Säkert spännande och roligt att bo själv, bara man vant sig! :)

 4. M

  det tar ett tag innan man lär sig att bo själv men sen kommer du bara tycka det är skönt, ha tålamod!

 5. johanna

  det blir säkert bättre när du har bott in dig lite :)

 6. Nathalie

  jag började plugga nu i höstas, då jag flyttade hemifrån och in i ett kollektiv. Där bodde jag ett halvår innan jag sedan skaffade mig en egen etta. Och det var perfekt, att ha lärt mig att bo hemifrån men ändå inte vara helt själv – vilket gjorde att jag successivt anpassade sig att bo själv.

 7. Ella

  Good luck to all

 8. Michello

  Jobbigt att packa och packa upp, men spännande ändå att bo själv nångång. Lycka till med flytten!

Leave a comment