smygtitt

_MG_3810

_MG_3837

Nu har jag flyttat! Ni ska få se mer när jag kommit i ordning lite bättre. Men det känns okej här, i alla fall när mina ex-sambos sötar sig i min säng, för då är allt som det brukar vara. Puss!

Comments

 1. Michelle,

  Jag måste få fråga Emmy, hur fixade du din nya lägenhet så snabbt? Står snart bostadslös (till hösten) och jag kikar efter en egen lya på Blocket, Bopoolen och etcetera, men inget nappar. Pluggar själv på Malmö högskola så jag vill gärna ha ett eget i Malmö eller Lund. Så har du något magiskt trick för att få en lägenhet så snabbt som du ändå fick?

  Jag har varit en dålig läsare som aldrig har kommenterat förut (har ändå följt dina bloggar ca. 3 år tillbaks) så jag måste passa på att skriva att du är för mig en av de få favoriterna i bloggvärlden!

  / En läsare som förhoppningsvis är ej hemlös i höst

  1. emmylinnea

   Hej du! Åh, jag hittade inte den snabbt ska jag säga dig! Letade sen januari.. Jag gjorde precis ALLT man kan göra (ringde mängder med samtal till privata hyresvärdar till exempel), men det som funkade i slutändan (efter två tidigare försök) var att lägga ut en egen annons på blocket. Kostar 125 kr dock men det är värt det! Lägg ut en trevlig bild på dig själv och skriv några väl valda ord så kommer folk höra av sig. Ett tips är att inte vara alltför kräsen heller, det var jag och det blev jag lidande för kan jag säga ;) Men det ordnade ju sig i slutändan. Lycka till!!!

 2. Stina

  Men, himmel vad fint!

 3. Juliana

  Fint! Blir roligt att få se mer:)

 4. Beata

  Verkar så himla mysigt ändå!

 5. Emilia

  åh så fint!

 6. christine

  Spring inte vilse! Hälsar Fan club boss

 7. Annelie

  Ser supermysigt ut!

 8. Ellen (alatariel)

  Åh ser alldeles underbart! ^^

 9. Beatrice

  Åh, men den nya lägenheten ser ju också alldeles fenomenal ut!

 10. cajsa

  du är så duktig på att fota!! alla dina bilder är sååå himla fina

Leave a comment