fönstret

_MG_4254

_MG_4224

 
_MG_4240

Tre fotografier från när jag var hemma i Småland senast. Malmö är bra fint på sommaren men inget går upp emot Småland, ändå.

Comments

 1. Lily

  ååååh, fint!

 2. Sara

  Heja fina du! Ville bara säga att jag tycker om din blogg så mycket, blir alltid pepp och inspirerad av dina bilder och det du skriver! Sedan har jag en liten fråga också, vad heter typsnittet du har den runda bilden i menyn där det står Emmy Linnea? Det är så fint! Kram!

  1. emmylinnea

   Tack, tack fina! Vet du vad det knäppa är, att jag har faktiskt gjort det typsnittet själv! Så det är mitt helt egna och finns inte alls att hitta (ännu) tyvärr. Men vad kul att du gillar det! Ha det fint! Puss

 3. Beatrice

  Känner samma sak, hemma är liksom alltid bäst på sommaren, oavsett var man tycker om att vara annars.

 4. Sonjaa

  Hey, I’d just ask you, how do you edit your pictures? They’re very beautiful and nicely colored. :)

Leave a comment