mest ett hej

_MG_4058

_MG_4077

Hej vänner! Ledsen för att det ekat tomt här ett tag, har helt enkelt inte haft en enda minut över. Sedan vi hördes senast har jag fått sommarlov, bott in mig så smått i lägenheten, flyttat ur den gamla, börjat ett nytt jobb, planerat inför syrrans bröllop som går av stapeln i helgen och hunnit få lite sol på nosen dessutom. Nu har jag flytt till Småland för att ta sommarlov i ett par dagar och det känns så ofantligt fint att andas lummig skogsdoft och doppa tårna i sjövatten. Hörs igen, snart.

puss!

Comments

 1. maria

  Härliga Bilder!!!

 2. Ellen (alatariel)

  Wow vilka härliga bilder! Älskar redigeringen! :)

 3. Juliana

  Åh älskar första bilden! :)

 4. Ella

  Huge breakfast!

 5. felicia

  åh det där såg ju väldans gott ut, hihi!

 6. rebecca

  mysigt!

 7. frida

  oh va fint

 8. Emma

  Så fina bilder du tar! Vad använder du för objektiv? =)

 9. cajsa

  men åhh vad allt ser gott ut!!

Leave a comment