nyvaken

litentumblr_mnt9bv6Cfa1su3t6jo1_1280

Igår ringde Daniel och envisades med att klämma av några polaroidbilder på mig trots att jag insisterade på att jag var nyvaken och osminkad. Bra, det blir utmärkt så sa han och så här blev resultatet! Nog för att jag ser en gnutta trött och yrvaken ut men naturliga bilder är alltid de som får mest karaktär i slutändan tycker jag. Vill ni kika på fler polaroidfoton av Daniel så hittar ni det här.

Comments

 1. Juliana

  fin! :)

 2. Emma

  hej emmy!
  på tal om polaroid kameror, så vet jag att du har en polaroidkamera. jag har också en men har inte fått tag på någon kassett än. vart köper du dina kassetter? vore så himla tacksam för svar! kram

 3. Julia

  alltså inte ens rimligt hur otroligt vacker/fin/snygg du är

 4. evelina

  Åh! Superfint ju! Ser ut som ett litet rådjur!=)

 5. Ellen (alatariel)

  WOW sjukt fina foton! Perfekt att du var trött och yrvaken! ^^

 6. Beatrice

  Men gud så vackert! Alldeles perfekt.

 7. Emilia

  så enormt vacker!

 8. ebba.

  åh, så vackert.

Leave a comment