livet bara

_MG_5902

SP3IDA-student-1-2

_MG_6624

Jag lever halvljumna sommardagar fullt ut och går mest omkring och är så förälskad att jag tror jag sprängs och äntligen är han hemma från Berlin och jag får vakna upp i hans stora lägenhet istället för min lilla och sommarvärmen är på väg tillbaka och imorgon ska vi ett stort gäng till Köpenhamn och strosa och dansa och livet är allt bra jäkla fint dagar som dessa.

Comments

 1. Tony

  Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your website,
  how could i subscribe for a weblog web site? The account aided
  me a applicable deal. I were tiny bit acquainted of
  this your broadcast provided brilliant clear concept

 2. Lorena

  åh vad härligt! Tänkte fråga vilken del av växjö du kommer från? alltså där dina föräldrar bor :) kram

 3. frida

  sista bilden är grymt fin.

 4. Anni

  Love you!

 5. Clara

  Skulle du kunna ge dina bästa Köpenhamnstips (butiker, barer, fik, restauranger, turistmåsten… you name it) i ett inlägg? Ska dit snart så skulle vara superkul! ps. Din blogg förtjänar en fet kram för att den är så fin <3

Leave a comment