frukosten, igen

_MG_8782

_MG_8788


Jag jobbar mest hela kvällarna och halva nätterna så frukoststunderna har blivit de senaste dagarnas höjdpunkter. Men när jag räknar ner dagarna till Way out west känns allt så mycket lättare och jag kan knappt bärga mig tills på torsdag. Jag hoppas verkligen jag får se många av er där! Men vi hörs innan dess igen, xxx

Comments

 1. haley jan

  These are amazing. I love your style.

 2. Linnéa

  Wow. Trillande in här av en slump, men tror jag bestämt mig för att stanna. Dessa frukostbilder är verkligen fantastiska, de lyckades tjuva hela mitt hjärta.

 3. fanny

  hej! jag tänkte göra ett blogginlägg där jag listar mina favoritbloggar och din blogg är helt klart en av dem, tänkte därför fråga om det är okej för dig att jag lånar en bild från din blogg i inlägget för att göra det lite mer intressant. din blogg är verkligen helt fantastisk!

  1. emmylinnea

   Hej! Självklart, så länge du länkar får du låna hur mycket du vill! Och tack, sötnos! Kram!

 4. Ellen (alatariel)

  Härliga bilder! Älskar hur du redigerar! :)

 5. Kajsa

  så himla fint! avundsjuk på alla som ska till wow också, lova att njuta!

Leave a comment