tågluffsdags!

litenDSC03712

litenDSC02986

Hejdå vänner, nu beger jag mig på tågluff med min kära Martin i tio dagar framöver. Efter mycket velande hit och dit blir det inte Italien som tanken var från början, utan Östeuropa. Första stopp är Prag sen får vi se vart det bär av! Ska bli så fruktansvärt fint att få resa via tåg igen, det är ju något av det bästa jag gjort. Jag har förprogrammerat lite inlägg som kommer dyka upp här medan jag är borta. Ha det fantastiskt tills vi hörs igen, kära ni.

Comments

 1. Johanna

  Hej! Åkte ni med interrail? Eller annat avtal typ att man får resa 10 Dagar i Europa för en viss peng? Kanske sj? Berätta! :D

 2. jennifer

  Första bilden är helt fantastisk.

 3. ragdis

  åhhhh så sjukt vackra bilder, först bilden, så fin :D

 4. Juliana

  ha det bäst!

 5. Sara

  Åååh, så underbart. Blir så himla avundsjuk! Ser fram emot att se bilder från resan. :)

 6. rebeccajohnnysdotter

  Men åh, så spännande! Ni ska ha det alldeles underbart och njut!

 7. Victoria

  Östeuropa är bäst! Reste runt där i början av sommaren. Det bästa är att det är så himla billigt! Ha det fint!

Leave a comment