mot Stockholm!

_MG_1455

Hej ni! Nu sitter jag på tåget på väg mot Stockholm för att träffa min efterlängtade Jakob och, inte minst, för att gå på Blog awards. Det ska bli så himla spännande och trevligt! Jag tror fortfarande det går att rösta förresten, så är det någon som vill slänga in en sista-minuten röst så gör det här (för att det ska fungera måste man identifiera sig via facebook). Eftersom jag tampas mot tre fantastiskt duktiga fotografer tror jag mina vinstchanser är små, men det är helt oväsentligt egentligen för jag är bara så himla glad som blivit nominerad. Men ni kan ju hålla tummarna lite ändå! I smyg! Träffar jag någon av er där förresten? Puss å kram!

Comments

  1. Juliana

    fin du är :)

  2. Miranda

    Hej. Lycka är att återhitta en blogg. Nu gjorde jag det. Här kommer jag att stanna. Kram!

  3. rebeccajohnnysdotter

    åh, lycka till vackra skapelse! kram

Leave a comment