om ett andra hem

_MG_1483

Något som jag inte talat så högt om förut här i bloggen är att jag egentligen, sådär halvt om halvt, har bosatt mig någon annanstans. Det började med en tröja, sedan ett par byxor, ett par smutsiga strumpor, två böcker, min dator sedan halva garderoben, jordgloben och eftersänd post. Hemma hos Martin förstås. Här finns rum för all vår kärlek och en så stor säng att jag aldrig behöver sova ensam längre. Här finns också en fransk balkong, en tavelvägg, trägolv, badkar, utrymme för kreativitet och plats för både hans och mina ägodelar. Här finns han och jag i ett enda virrvarr och även om jag nog alltid längtat efter att få flytta ihop med min stora kärlek hade jag aldrig någonsin kunnat ana att det skulle kännas så här sjukt himla bra. Att här är himla fint är ett plus i kanten dessutom, lovar att visa en annan dag.

En helt annan sak förresten: Anar att ett gäng nytt folk har hittat hit genom Blog awards. Stämmer det? Vad tycker och tänker ni i så fall? Vilka är ni? Varmt välkomna, hur som. Hoppas ni ska trivas här!

Comments

 1. ditte

  Så hyggeligt!!

 2. Jo

  Åh, vad många kommentarer börjar med åh!

 3. Hanna

  åh så fina bilder du tar, ser mysigt ut!

 4. ida

  alla dina bilder och texter är så himla fina!

 5. kajsa

  Åh – det låter helt underbart. Jag vill också bo med någon jag tycker om så mycket. Ser fram emot att se mer bilder och hur det ser ut!

 6. Fanny Darling

  Vad underbart! Hoppas ni får det extra fint tillsammans.

  Jag hittade hit via blog awards, är en 18-årig göteborgare med stor kärlek för söta klänningar och film! Och fotografi förstås – tycker väldigt mycket om dina så det lockade mig att stanna. Nu stannar jag också tack vare dina fina texter och för att du verkar ha en härlig personlighet. Kram!

 7. Rebecca

  Jag är ny här och trivs väldigt bra! Fotar mycket analogt själv och såg att du också gjorde det så det kändes hemtrevligt.

 8. Åh, det låter som rena rama drömmen!

  Jag hittade hit för några månader sedan och blev helt fast i din magiska blogg, följde även med på dina äventyr som du postade på din gamla blogg på devote! Dina fotografier är så levande och underbara och sättet du skriver på är också så fint det med! Absolut en av mina favoriter!

  Rebecca sjutton år, från Finland!

  Ha det bra!

 9. Emilia

  Åh vad kul! Bilden är förresten så fin! (:

 10. Juliana

  mys! :)

 11. tyraelvira

  åh gud så mysigt.

 12. Malin

  Åh vad fint och härligt! Kan du inte berätta hur du och Martin träffades, hur länge ni har varit tillsammans och sånt mysigt?

 13. ebba m

  Åh så mysig text, ser fint ut!

 14. Emelie

  Åh så fint skrivet! Blir lite avis o längtar tills dagen få det blir min tur ;) tack för fin blogg!

 15. frida

  åh va kul. vill gärna se hur det ser ut!

Leave a comment