Kalvsvik

_MG_3091

_MG_3150

_MG_3154

_MG_3174

_MG_3244

_MG_3265

_MG_3290

Här kommer ett gäng vykort ifrån Kalvsvik, där vi spenderade en kväll och natt när vi var i Småland förrförra helgen. Jag har velat visa fotografierna i flera dagar, men jag har inte kommit åt min blogg så då blev det så här. Men nu verkar det fungera igen! Vi hade en sån himla fantastisk hösteftermiddag och mysig kväll stughäng. Alltså tycker bara så brutalt mycket om dessa människor, Småland, gamla stugor, raggsockar, gula löv, rödvin och flagnande tapeter att jag blir helt varm i hjärtat bara av att tänka på det.

Comments

 1. Pouline

  så fina bilder! love xx

 2. Johan

  Bra bilder.

 3. sara l

  wow, lovely photos!

 4. ragdis

  vilka underbara foton! :D

 5. christine

  Ohhhh vad fina bilder!

 6. Emilia

  alltså vilket ljus på bilderna! så vackra!!

 7. Erika

  Det är för avundsjukt vackert för att vara sant. Bilderna glädjer rakt in i bröstet.

 8. agnes

  Så himla fina + din lugg är go

 9. frida

  men för fan vad FINT. och din lugg är bara helt bedårande

 10. hedvig

  åhh alltid så mysigt i alla dina bilder!! älskar dom! SEN undrar jag om du inte skulle kunna tipsa om lite bra hostel/vandrarhem/ställen ni bott på när du varit på dina tågluffar? både bra och dåliga! hade varit himla bra tycker jag!

Leave a comment