lördagsgodis

Idag tänkte jag bjuda på lite lördagsgodis i form av de fem bloggar jag utan undantag först klickar mig in på när det är dags för bloggläsning. Dessa bloggar ger mig den där sugande, pirriga känslan i en kombo av avund och fjärilar magen för de är så ofantligt bra.

emma

Emma är en fantastisk tjej som bjuder på så väl som ironiska videobloggar (missa ej!) som hjärtskärande ärliga texter i sin blogg. Emma romantiserar ungdomen på ett fantastiskt och genuint sätt i sina fotorafier och texter. Att bloggen dessutom pryds av många fotografier på hennes pojkvän som ser ut som en filmstjärna, gör inte saken sämre.

flora

Flora har ni som läst min blogg länge säkerligen redan koll på, men kan liksom inte hoppa över henne för jag läser hennes blogg som en tok. Flora är, som förutom världens trevligaste och spralligaste tjej, en otroligt kreativ och inspirerande person med ett hjärta som bankar för sin Felix, feminism, skrivande och allt vad kreativitet innebär.

jennifer

Jennifer pluggar psykologi i Edinburgh och hennes otroligt vackra skildringar av staden får mig att vilja åka dit bums. Jennifer bjuder alltid på vackra fotografier från osannolika miljöer och stadsvyer samt tänkvärda och vardagligt vackra texter. En blogg att bli kär i direkt, med andra ord.

regina
Regina är nyss flyttad till Malmö från Göteborg, studerar till Arkitekt och bjuder på den kanske mest kreativa blogg jag någonsin läst. Hon är otroligt uppfinningsrik och pysslig och alla fotografier går i en pastellfärgad nyans. Lördagsgodis när det är som bäst, alltså.

sara
Saras blogg är proppad till bredden med romantiska vardagsbilder där hon ger även de minsta vardagsting, såsom mat eller drinktillverkning, ett glitter över sig. Hela Saras blogg är fantastiskt fin och här möter man fotografier på såväl mat, resor, pojkvännen som kläder och inredning.

frida
Frida – icke att förglömma. Ingen får ett så matt, drömskt och stilrent ljus på sina fotografier som Frida. Hon bor med sin pojkvän i Stockholm och alla Fridas bilder går i en så sammanhängande nyans att man börjar undra om hela hennes liv är bländande, matt, ljust grått. Frida är en stor inspirationskälla för mig när det kommer till det minimalistiska och denna tjejen kommer gå långt, långt.

Comments

 1. Elisa

  Jag blev jättesugen på att kolla in alla men det finns inga länkar??

 2. åh vad kul med lite bloggtips. några av dem hade jag inte upptäckt förrän nu. kram

 3. Claudia

  Emmy! Den här kommentaren hör kanske inte hemma i det här inlägget, men du är ju så himla duktig när det kommer till design och jag kom att tänka på dig när jag såg det här: http://instagram.com/p/gAb3sjsnmz/ och http://t.co/bHbhK5ZqML

  Kanske inte en superrolig tävling, men du om någon kan göra en unik logga och kamma hem de där tusenlapparna. En fin liten rese-kosing eller inredningspeng, liksom. Kan vara värt ett försök!

  Kramis!!

 4. rebeccajohnnysdotter

  men åh, vilket inspirerande inlägg!!

 5. Cornelia

  Tusen takk for tips! Disse skal jeg sjekke ut :)

  http://www.mydirtysho.es

 6. kul att jag faktiskt redan läser alla de där bloggarna. så sjukt bra allihopa!

 7. Emme

  Tack för lite nya bloggtips!

  Har följt din blogg i snart ett år, och måste bara säga att jag tycker mycket om den. Jag fascineras av att alla dina fotografier har en otroligt personlig ton och jag kan verkligen se ett samband mellan alla dina fotografier. Det tycker jag gör det extra vackert. Personligt gör det mer äkta.

  Om du skulle vara intresserad av nya bloggtips hade det varit jätteroligt om du ville kolla in min fotoblogg. http://fotografemme.blogspot.se/

  Hälsningar Emme

 8. kaneli

  Bästa bloggarna helt klart!

 9. frida

  jeg elsker Emma sin, tror jeg må sjekke ut de andre også, så tusen takk for tips!:D

 10. fanny darling

  åh, älskar floras & jennifers bloggar av hela mitt hjärta. hittade faktiskt regina & fridas bloggar via din blogg! tack för det <333

 11. Antonia

  Så kul, det är en EXAKT lista över bloggarna jag klickar in på först (minus din blogg så klart). Så jäkla bra brudar!

Leave a comment