rosor

_MG_2905

_MG_2907

_MG_2920


Idag är det fredag – mina favoritdag. Inte minst eftersom jag alltid är ledig på fredagar , eller ja, så ledig man är med tre ton plugg på mina axlar. Men det är alltid skönt att få sova ut, dricka sitt egna kaffe och sitta med datorn i köket och arbeta för omväxlings skull. Sen ska jag ta mig sjutton ta helg. Ska ni göra något trevligt i helgen? Ha en fin fredag alla!

Comments

 1. Ellen (alatariel)

  Så sjukt fint! ^^

 2. rebeccajohnnysdotter

  Åh vilka fantastiska bilder! Ha det bra och njut av de lediga timmarna!

 3. Jo

  Fantastiska bilder, guldklimp! (du ska med ut imorgon så nu vet du det, jag och linn har bestämt det nu så ja gött)
  Stor puss, ha så kul ikävll

 4. Veronica

  Jag ska, liksom dig, trots ton av plugg verkligen se till att njuta av helgen. Jag hoppas på att få hinna träffa fina människor, ta höstbilder och att få dricka kaffe länge på morgonen. Hoppas att din helg blir fin! Väldigt vackra bilder på rosorna förresten.

 5. Mathilda

  Det ska bli en rolig helg för jag ska få träffa mina vänner jag inte sett på hela veckan, och vi ska byta gamla kläder. Sedan ska jag se på några av de 34 filmer som är kvar på min filmlista.

 6. Lisa

  I skrivande stund sitter jag på ett tåg och äter lösgodis. Jag lämnar min lilla hemstad i två nätter för att hångla, kolla på Breaking bad, dricka öl, gå i secondhandbutiker och sitta på café med en jag tycker om så himla mycket. Om sex timmar på perrongen i Göteborg håller han äntligen om mig.

Leave a comment